Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 6. elokuuta 2013

Mönkä
Se on sellainen paikka, jonne meidän lomareissusuunnitelmat meni. Meni tutustuminen yrttien tuotantoon ja jatkojalostukseen, meni Mari Mörön puutarhassa vieraileminen, meni MTT:lla käyminen, Anttolanhovissa yöpyminen, hotelliaamiainen, tutustuminen luomuvihannesten ja -yrttien viljelyyn ja markkinointiin, käynti Vavesaarentilalla, lähi- ja luomuruokapuoti Hilima, kaikki ne meni nyt mönkään, kun ei ollutkaan tarpeeksi lähtijöitä. Harmittaa. Olis ollu tooosi hyödyllinen reissu. Toivottavasti joskus tulee uusi mahdollisuus vastaavaan..

Ollaan varovasti suunniteltu omaa reissua vielä ennen koulujen alkua. Ehditäänköhän? Jaksetaankohan? Päästäänköhän yhteisymmärrykseen matkakohteesta?

4 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Jopas nyt sattui ikävästi. Kohteet ja ohjelma kuulosti tosi mielenkiintoiselta, vaikka meidän tämän vuoden ainoat yrtit kasvavat parissa ruskeassa muuttolaatikossa. Toivottavasti pääsette vielä reissuun!

Pelaguu kirjoitti...

No voi harmi. Ois varmasti ollut kyllä mielenkiintoinen ja hyödyllinenkin reissu ja paljon nähtävää. Toivottavasti pääsette reissuun!

Heli kirjoitti...

Voi ei, tosi harmillista!! Toivottavasti uusi tilaisuus vastaavaan vielä tulee vastaan. Mukavaa loppukesää!

Hanna H kirjoitti...

Harmi sentään! Meillä täällä alkaa koulut muuten jo huomenna, ihan liian aikaisin minusta...