Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Error / 100


Tänään oltiin seisoskelemassa vaihteeksi yrttipeltojen äärellä kamerat kaulassa ja korvat höröllä. Mutta mitä tekeekään kamera? Sanoo että errorerrorerror, ongelmia muistikortin kanssa. Ongelmaan auttoi muistikortin poistaminen ja takaisin laittaminen, sen jälkeen kamera antoi ottaa yhden kuvan. Eikä aina sitäkään, sillä välillä se väitti että muistikortti pitää alustaa, tai sitten se on täynnä, vaikka aivan varmasti siihen piti vielä mahtua ainakin 1665 kuvaa. Mies teki diagnoosin: liian hyvä muistikortti (- tai liian huono kamera, mutta senhän jo tiesinkin). Kun kerrankin ostin hyvän ja nopean ja ison kortin, niin kamera ei sitten osaakaan kommunikoida sen kanssa. Vaikka olen kyllä kuullut ihan oikealta valokuvaajalta että muistikortteja kannattaa mieluummin olla useita pieniä kuin yksi iso, sillä jos se iso mäsähtää niin menee moninkertaisesti kuvia hukkaan.. Mutta kun ne pienet täyttyy parissa päivässä.. Vaikka yrtit jäikin tänään kuvaamatta, niin onneksi kone sentään lukee korttia, huh!

Huomasin että lukijoita tälle mun hassulle pikku sillisalaattiblogille on kertynyt tasan sata! Huikeeta! Nöyrä kiitos ja kumarrus! Ja nytpä heitänkin ilmoille kysymyksen: mitä sais olla? Laittakaapa tulemaan toiveita, aiheita, kysymyksiä, niin mun ei aina tartte yrittää keksiä mistä kertois (eikä kyllästyttää kaikkia meidän uimareissuilla)..

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Muistikortti ongelmaa oli meilläkin toissa viikolla, mutta nyt taas pelittää! Toivottavasti oli vain ohimenevä ilmiö!

Hyvää Juhannusta!

Unknown kirjoitti...

Onnittelut pyöreästä lukijamäärästä. Postaustoiveita en osaa esittää, sillä kaikki menee. Erityisesti tykkään blogissasi hurjan kauniista kuvista, sulla on kyllä taito ikuistaa kauniit yksityiskohdat ja hetket. Mukavaa juhannusta!