Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Alkukesän aikaansaannoksia


Pellossa kaikki hyvin. Kylvetyt ja istutetut kasvaa vauhdilla nyt kun tulee vettäkin tarpeeksi (ehkä vähän jo liikaakin..), lämpöä sais vaihteeksi olla hiukan enemmän. Ja hyvin kasvaa myös ne ei-toivotut. Porkkanapenkkejä kitketty 3/45, ihan hirvee homma niissä, mutta pikkuhilijaa hyvä tullee.. Heinät niitetty ja paalattu ensimmäistä kertaa rehuksi. Toivottavasti niille löytyy käyttöä jostain päin maailmaa. Mansikoissa isoja raakileita. En ole kovin läheltä uskaltanut käydä katsomassa joko punastelevat, toisaalta toivon ettei, mutta toisaalta ois ihana saada juhannukseksi omia mansikoita kakun päälle.


Koulut (myös oma) kesälomailee, mutta opintoretkiä on silti tehty peltojen reunoille pariinkin kertaan, ylihuomenna (tai taitaapa olla huomenna, kello pyörähti just tiistaihin..) vielä yksi reissu. Tänä kesänä on myös sellainen ihanuus kuin kesätanssitreenit. Meidän tanssinope suostui omalla ajallaan treenaamaan meitä muutaman kerran, eka parituntinen tauotonta tanssia on takana ja ai että oli ihanaa! Hiki vaan lensi, mutta oli ihana huomata että kunto kesti koko kaksituntisen ajan. Näköjään ei ole tullut pelkästään istuskeltua paikoillaan.


Sää on ollut ihan mitä sattuu. Haluan pilvipoutaa, parikymmentä astetta, lämpimän ja lempeän tuulen joka hätistää sääsket pois, välillä auringon pilkistelemään sen verran että vesi lämpiää takaisin uintikelpoiseksi, kiitoos. Vaikka kyllä me tuolla kylmässäkin on uitu, mutta ei se ole läheskään niin mukavaa.


Juhannus jo pienesti kolkuttelee tuolla jossain takaraivossa, ollaan tehty vähän valmisteluita, ja saadaan ehkä vieraitakin. Lapsethan ne haluaa että pidetään perinteistä kiinni, joten ainakin kokko ja kakku meiltä pitää löytyä :o) Jospa sitten ois pienen lomasen vuoro.

2 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Juhannuskakun päälle omia mansikoita, oispa ihanaa:)

Eija kirjoitti...

Hei. Kivan tuntuinen blogi sinulla.Samaa juuri mietin maalle mennään ja kokko tehdään lapset ja lapsenlapset kokoontuvat. Touhua riittää.