Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Muuttoliikettä
Kaikki lapset on muuttaneet kotiin enemmän tai vähemmän koko kesäksi. Neiti on muuttanut elokuvahuoneeseen. Yksi lapsi (tai oikeastaan kolmatta päivää aikuinen!) on vuokrannut uuden kämpän, jonne muuttaa tavaransa kesän aikana ja itsensäkin viimeistään koulujen alettua. Toinen lapsi on muuttanut pois huoneestaan, on asunut milloin kenenkin huonekaverina, ja kesän aikovat isoveljen kanssa viettää saman oven takana. Mies on välillä muuttanut parempaan sänkyyn nukkumaan, taitaa olla uusien patjojen hankinta edessä. Vain Pienimmäinen ei ole muuttanut mihinkään, enkä minä.

Meille saattaisi jäädä yksi ylimääräinen makuuhuone, hmmm.. Työhuonetta kaivataan, samoin "varastotilaa" nurkissa lojuville työkalulaatikoille ym. levyille ja listoille jotka odottavat loppusijoituspaikkaa Miehen joskus hamassa tulevaisuudessa valmistuvasta verstaasta.

Olen heilutellut hihoja. Muutin tuvan ilmettä hurjasti ripustamalla ikkunoihin verhot. Valkoiset! Ylimääräisen makuuhuoneen siivosin nurkasta nurkkaan ja heivasin kalusteet ihan ympäriämpäri, ja kun huoneen vakiasukki sen näki, tuumi että ehkä kuitenkin voisi muuttaa takaisin omaan huoneeseen. (Miten sitten käy työhuone/varaston..?)

Kanat on saaneet luvan muuttaa pihalle. Reitti sisä- ja ulkotilan välillä on avattu, mutta on ollut niin koleaa että ovat vain vähän käyneet haistelemassa ulkoilmaa ja maistelemassa voikukanlehtiä suoraan puskista. 

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hei ja oi! Ihanaa, kaunista täällä! :)