Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

torstai 31. toukokuuta 2012

Nyt muuten lähti!


Juu, tervetuloa meille vaan.. Ensin kävin vähän mettässä raivoomassa, ja jo matkalla kotiinpäin ajattelin että nyt kyllä lähtee romut pihalle. Ulko-ovi täytyi ihan teljetä auki, kun siinä on sellanen erittäin tehokas ja käytännöllinen ovipumppu, joka sulkee oven aina automaattisesti. Elikkäs kengät pihalle, takit, hanskat, pipot, lippikset, lasinpesunesteet, koiranruokasäkit, keräyspaperit sun muut pihalle vaan kaikki. 

Uskallatteko tulla peremmälle..? (Ou jee, ovikin on koirien pilalleraapima, molemmin puolin..)


Ja niin muuten on lattiakin koirien pilalleraapima. Mistä, oi mistä saisin maalatun puulattian näköistä muovimattoa?? Koska luulenpa että eteisen lattiaa on ihan turha maalata. Ensinnäkin lattialaudat pitäisi hioa kahden sentin syvyyteen, kun koira aina kuopii lattiaan hyvän nukkumiskolon. Ja muutenkin muovimatto olisi paljon kätevämpi siivota, eikä siitä irtoaisi "sahanpurua" koiran sitä kuopiessa. Nykyisellään kaikki kengät ja muu lattianrajassa oleskeleva sälä on kuorrutettu sahanpurulla. Ei kiva. Mattojahan meillä ei voi ollenkaan käyttää pissikissien takia.


Toppavaatteet lähti pyykkiin, loput lasten takit palautettiin eteisen seinälle naulaan, ja lopuksi suunniteltiin koko eteinen uusiksi. Kenkäkaappeja kaivataan, onneksi nyt on Ikea tuossa kulman takana. Muttamutta, ihmetys oli melkoinen kun (onneksi ennen kuin lähdin ostoksille..) älysin tarkistaa tuotteiden saatavuuden, eikä Kuopion Ikeasta saa yhtään minkäänlaista kenkäkaappia. Ainakaan sellasia ku meidän eteiseen olisi tulossa. Mikä ilo on olla Ikea kulman takana jos sieltä ei kuitenkaan saa sitä mitä tarvii, kysynpä vaan.


Höh! Nyt pitää keksiä plan B, ja sillä aikaa kaikki kengät ehtii taas ajelehtia pitkin eteisen lattiaa.. Tosin niitä on nyt muutama pari vähemmän, koska käskin jokaisen erikseen keräilemään ulkoa vain ne kengät joita käyttää. Hämmästyksekseni huomasin itse omistavani ainakin seitsemän paria kenkiä (sis. mm. kahdet kumpparit ja kolmet kroksit), en kyllä yhtään arvannut olevani kenkäfriikki..

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hehee, tuollainen raivo tekee joskus hyvää! Muovimatto olisi tosiaan paras tuohon tilaan vaikka saa ne koirat raavittua senkin.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelenpa laminaattia, vaikka aikanaan sitä ensin keinotekoisena vastustin. Kaksi koiraa (iso ja pieni) juoksee päivittäin ympyrää ja välillä kavereiden haukut mukana - eikä naarmun naarmua. Uskomatonta :))))

Matonkude kirjoitti...

Tuo eka kuva on kuin meiltä napsattu =D
Rapuille minäkin heitän kaiken eteisestä kun se on siivottava. Tolkuton määrä kenkiä tässä torpassa.
Lattialla meilläkin on puruja, tosin vain ajoittain isännän mettäsavotan jälkeen. Eikä siis todellakaan ole kivaa.
Pieni pyörremyrsky on aina välillä paikallaan =D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kävin juuri Ikean sivuilla katsomassa kenkäkaappeja ja kyllä siellä useamman laista oli saatavilla Kuopiossa... Jospa tilanne korjaantunut tai vaikka saaneet saldot ajan tasalle. Itse harmittelen Stenstorp -keittiösaarekkeen 0-saldoa, kun juuri ehdin sitä ihastella netissä, niin eipä sitten näytä olevan saatavilla, mutta en ole tiedustellut vielä puhelimitse, että onko poistuva tuote oikeasti vai tuleeko joku korvaava tuote lähiaikoina markkinoille. Kävin viikko sitten Kuopion Ikeassa hakemassa rintamamiestalomme eteiseen vaatetangon alle seinänrajaan kenkiä varten Borgsjö -tv-tason (59e!, saa kenkiä jopa 3 tasoon) ja eteisemme toiselle laidalle, ikkunan alle ja patterin eteen (johon ei umpinaisia kenkäkaappeja voi laittaa) ostin vierekkäin kaksi Norden -senkkiä. Nyt mahtuvat kaikki 40 kenkäparia eteiseen. Laitoin uusiksi myös hattuhyllyn vaatetangon päälle (39 e). -Mie vaan

Vianna kirjoitti...

Hei Sie vaan! Ikean sivulla on kätevä chatti, ja sieltä kyselin tuleeko kenkäkaapit Kuopion valikoimiin, ja alle viikon päästä siitä niitä jo oli! Ja nyt on haettu meillekin, kasattukin jo ja laitettu paikoilleen. Meidän eteinen on vaan niin tyhmän kapea ja pieni, ja kolmella seinällä on ovi ja yhdellä ikkuna niin sisusta siinä sitten järkevästi, höh! Tuo Stenstorp on kyllä ihana! Mitenkähän meidän keittiöön, saisiko mahtumaan saarekkeen..? Tiskiallas ja hana on Ikeasta hankintalistalla..

Anonyymi kirjoitti...

Vielä Stenstorpista, sanoivat Ikeasta, että tällä hetkellä toimitusvaikeuksia, jotka kestävät heinäkuulle saakka (?). Nähtäväksi jää, että milloin taas saatavilla, mutta ei kuulemma valikoimasta poistumassakaan. Pidetään peukkuja ja kiva, että sait kenkäkaapit! -Mie vaan