Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Moi! Mää oon Musti,


ja enks mää ookki vähän söpö!? Tosson mun siskot ja meiän Milli-äiskä. Ne on tollasia kirjavia, mut mää oon vaan tällänen musta ja valkonen. Mut tiiättekö mitä? Mullepa tuleeki ehkä pitkät karvat! Yks mun siskoista on kans tämmönen pörrönen, ja sit nuilla kahella siskolla on samanlainen turkki ku äiskällä. Siskot on kyllä aika jänskän värisiä, minkähänvärinen meiän iskä on.. Kertoiskohan äiskä jos siltä kysyis. Iskällä kuitenkin ehkä kans on pitkät karvat.


Me ollaan jo yli kuus viikkoo vanhoja ja osataan vaikka mitä. Iltasin me juostaan pitkin taloa, ja sit me pompitaan sängyillä. Me ollaan aika siistejä kans, melkein aina muistetaan mennä hiekkalaatikolle. Ja osataan me muutenki siivota, sisko tässä yrittää selvittää miten rikkalapio toimii.


Muutaman viikon päästä me ehkä muutetaan. Yks meistä jää tänne kotiin äiskälle kaveriks, ja sit joku mummi haluis ottaa yhden mutta joku ukki ei ehkä anna. Mää kyllä luulen että kaikki vois rakastua meihin ja ottaa meidät niille asumaan, koska me ollaan niin kilttejä ja ihania.

5 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

On ne vaan suunniteltu suloisiksi nuo kissanpennut!

trina kirjoitti...

Onpa teillä ihania mussukkasöpöläisiä ♥ ja on ne kyllä vähän riiviöitäkin nuo pienet :)

Hymyilevä tyttönen kirjoitti...

Uiii....miten suloisia <3

Mäntylän mummi kirjoitti...

Juu ja vielä yks mummi haluais, mut ei voi kun vasta alkusyksystä kun asetutaan kotihuudeille... Nimikin olisi jo valmiina ;)

Kaisa kirjoitti...

Voi ihania! Kerrassaan valloittavia pieniä karvapalleroisia :)