Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 2. helmikuuta 2012

Tuuleskentelee




..ja pakkasmittari näyttää kahtakymmentäseittemää astetta. Hurdur.. Mutta onpa ihana olla kotona! Vaikka oli kyllä kovin antoisat kolme opiskelupäivää. Oikeestaan olen ihan innoissani. Tykkään istua luokan perällä kuuntelemassa ja oppimassa, vaikka asia osittain tuttua jo onkin. Paljon uuttakin tietoa tuli, ja nyt se täytyy saada ujutettua Miehenkin kaaliin. Tässä onkin puolitoista viikkoa aikaa sisäistää opittu ennen seuraavaa lähiopetusjaksoa. Ja vois kait sitä jotain tehtäviäkin jo aloittaa tekemään..

Opiskelukavereihin en kauheesti ehtinyt vielä tutustua, muutaman kanssa vaihdettin pari sanaa. Jätin asuntolahakemuksenkin, joten ehkä jo ensi kerralla pääsen maistelemaan opiskelija-asuntolaelämää. Sellanen onkin jäänyt tähän asti kokonaan kokematta.. Mutta se ruoka, voivoi.. Mun dieetti meni nyt ihan pilalle. Sitä on vaan niin tottunut tekemään ruokansa itse ja oikeista aineista, että oli ihan järkyttävää nähdä mitä sitä ihmisille syötetään. Valkoista riisiä, valkoista makaronia, valkoista leipää.. Tavallista kouluruokaa? Ja tuolla ei edes ole mitään vaihtoehtoruokia, on vain yhtä tarjolla plus salaatit, ota tai jätä.

Kotiinpaluu on aina pienoinen kulttuurishokki.. Ehkäpä yritän sopeutua tähän elämään imuroimalla enimmät nilkkoihin hyökkäävät villakoirat lattioilta tai jotain..

Kauniita pakkaspäiviä!

1 kommentti:

tarutikki kirjoitti...

Kiva, kun opiskelu alkoi hyvin.
Kauniita pakkaskuvia.