Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Norminäkymiä

Ikkunoista - vaikkakin likaisista - sisälle pyrkivä valo tuntuu ihmeelliseltä. Se sai tarttumaan kameraan ja haahuilemaan pitkin taloa.

Tuvan telkkanurkassa näyttää aamupäivällä ihan tavalliselta. Telkkari on auki, koska Mies on kotona. Kaapin päällä keikkuu kirjapinot, lattialla kiemurtelee johtohässäkkä. Vaakasuorat tasot lainehtii randomroinaa: astioita, lehtiä, kaikkea pikkusälää. Ikkunoilla muutama viherkasvi, sekä sydämiä roikkumassa.


Ruokapöydällä lisää astioita, muruja, koulutarvikkeita. Tuoleissa roikkumassa pyyhkeitä, takkeja, kasseja ja pusseja. Keskellä pöytää kissa, joka toimikin esimerkillisesti kuvausassistenttina. Koko ajan puski käsiä ja heilutti häntäänsä kameran edessä, eikä malttanut pysähtyä paikoilleen niin kauaksi aikaa että olisin hänestä itsestään kuvan saanut napattua. (Sainpas. Yhden.)


Sohvalla lepäilemässä ja mahaansa paistattelemassa iiiiso täplikäs kaverinaan työkalupakki, kasa tyynyjä sekä suppeahko valikoima joulukoristeita (jospa pian jaksaisin köijätä ne vinttiin..).


Leivinuunin kyljessä lämmittelemässä suklaakissa, aina yhtä epäluuloisen ilmeensä kera. -Et kai tosissas aio ottaa kuvaa m u s t a?? Siis oikeesti??


Neljäs karvakorva löytyykin karvankylvöpuuhista sukkakorista..

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Joo, vois olla vaikka meiltä toi teksti. Paitsi ettei oo kuin yksi kissa, mutta sit vastaavasti kaksi koiraa. Tavaraa kuitenkin tutun kuuloisesti siellä sun täällä.

Hauskan näköinen naama tuolla ruskealla kisulla!! Jotenkin se ei oo kissan näköinen ollenkaan!

Annukka kirjoitti...

Ihania kissoja teillä! :)
Erikoinen väritys tuolla alimmaisella kaverilla, onko hän jotain rotua?

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Muut on rodullisia, paitsi tuo ylimmän kuvan assari (joka onkin oikea puskutraktori ja kehrää kuin rukki), hän on tavallinen kotikissa. Harmaatäplikäs on egyptinmau, ruskea pitkäkarvainen itämainen ja alimman kuvan ruskeatäplikäs bengali.

Tiina kirjoitti...

Oih miten kauniita kissoja<3<3<3<3

Nuppulinna.blogspot.fi kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista!! Pitkään kissattomana eläneenä tajusin taas, mikä meiltä jaloista ja uunin päältä puuttuu < kodin yhdeksän henkeä!