Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 17. maaliskuuta 2011

Let's make this a good dayHyvää huomenta! I-h-a-n-a aamu! I-h-a-n-a ilma! Taidanpa kohta tehdä kuten eilenkin, eli laittaa koirankuonolaiset narun jatkoksi ja lähteä piitkälle kävelylle haistelemaan kevättä.

Luettavien kirjojen lista kasvoi eilen yhdellä, kun joogaopettajamme kertoi meille Don Miguel Ruizin kirjasta Neljä tietä vapauteen. Ja miten yksinkertaisia, melkein itsestäänselvyyksiä ne tiet ovatkaan. Eikä kuitenkaan vaikuta kovin helpolta oikeasti näitä toteuttaa.. Aion kuitenkin yrittää.

1 - Käytä sanojasi puhtaasti
2 - Älä ota mitään henkilökohtaisesti
3 - Älä oleta mitään
4 - Tee aina parhaasi

Ihanaa päivää juuri Sinulle!

4 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Olipa viisaita ajatuksia!
Noilla pääsee jo pitkälle.
Ja tuota "älä oleta mitään" täytyy muistella erityisesti parisuhteessa..

Pääsky kirjoitti...

Tämä oli minulle kuin piste iin päälle saatuani äsken oman blogivuodatukseni kirjoitettua ;) Voi KIITOS !!!!

Heli kirjoitti...

Ihana päivä aamusta asti tosiaan, harmi että se pitää viettää sisätiloissa, paikassa jossa ei ole ainuttakaan ikkunaa. Pah!! Toivottavasti paistaa vielä viiden jälkeen, että minäkin voin ottaa koirat naruun ja lähteä ihanalle kevätlenkille!

Hyvä lauseita nuo joka ainoa!! Erityisesti kolahtaa kakkonen ja kolmonen.. taidan olla vähän sellanen herneiden nenään ottaja!! =D Liian usein oletan väärin ja otan henkilökohtaisesti... Opettelua, sitä tää on koko elämä!! Nyt opettelen just tollasia asioita!

Taina kirjoitti...

Täällä paistaa ihanasti aurinko,minä kävin samoilee tuolla ulkona,pitkin polkuja,ihania sellaisia,siellä ajatukset selkiytyy♥
Mukavaa viikonloppua sinulle