Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 6. elokuuta 2010

Takapihalla


Talon päädyssä on meidän pikku terassi. Ne vähät kukat mitä jaksoin laitella kärsii kuivuudesta, ruukkupajukin on harva, hassu tupsu. Keräilin terassille pöytien ympärille tuoleja, ja samalla vartioin grillissä kypsyviä kesäherkkuja. Grillatut kesäkurpitsat on tooosi herkkua!


Tuoleja löytyi kymmenen, plus se yksi grillin ääreltä. Lisää istumapaikkoja on muutaman askeleen päässä olevassa leikkimökissä. Huomenna sään salliessa vietämme 7-vuotissynttäreitä terassilla ja takapihalla. Leikkimökin pöytä on jo melkein katettu, vain kakku ja kahvit puuttuu.


Vieressä olevalla kasvimaalla kasvaa hurjasti kesäkurpitsoita, herneitä, porkkanoita ja punajuuria. Sipuleitakin muutama, punaisia ja valkoisia. Kasvihuone on ollut huonolla hoidolla, sieltä tulee muutama tomaatti ja paprika sekä pari avomaankurkkua. Vähän naposteltavaa ;o)


3 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Mukavia synttäreitä!

Heli kirjoitti...

Oi kun kuulostaa ihanalta tuo sato mitä teille on tulossa. Kunpa saisin aikaan joku vuosi laittaa itsekin vastaavaa..

Hyviä synttäreitä sinne!

Mäntylän Mummi kirjoitti...

Niin, meillä täällä Pohjois-savossa on vähän huonot oltavat tänä kesänä ruukkupajuilla sekä kasvihuoneilla.... ;)Järvet tyhjenee kun kasteluvedet on kylvetty epätoivoisille plantaaseille...
Menestystä luomuviljelyyn teille ja hyviä satoja.Meillä naapurissa mahtavan hyvää luomuperunaa ja sipulia. Odottelen vain tuotteitasi myyntiin; menevätkö sitten Topin kauppaan vai suoraan ?