Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Ihan tööt

Tänään on ollut ihan tööttööt-päivä. Mitään ei ole jaksanut tehdä, ei yhtään mitään. Lapset on pelanneet koko päivän, Mies on katsonut kisoja ja minä olen löhönnyt sängyllä lukemassa. Kaupassa oli pakko käydä, ja sen jälkeen ei jaksettu edes lähteä uimaan. Tänään on kilvan tarkkailtu lämpömittaria, kuka bongaa suurimmat lukemat. Päivän taulukko näyttää tältä:
kello 9.15 - 27,1 astetta
kello 12.00 - 31,0 astetta
kello 13.30 - 33,1 astetta
kello 15.45 - 34,4 astetta
kello 17.45 - 33,3 astetta
kello 21.30 - 29,1 astetta
kello 22.30 - 28,8 astetta
Autossa kauppareissulla oli siedettävää, kaupassa jopa sopivaa - toisin kuin kirjastossa, terveyskeskuksessa tai postissa. Pankin lämpömittari näytti 38, auton mittari 37. Huomiseksi sääennusteet lupailevat sadetta ja ukkosta ja vain 27 astetta, uskoiskohan tuota..

Jospa kohta voisi aukaista ikkunat yöksi, lähteä ulos kastelemaan ja kitkemään omenatarhaa ja ehkä jopa tehdä jotain ruokaakin. Eipä sitä löhötessä paljon kaloreita kaipaa, päivä on mennyt jäätelöllä, suolapähkinöillä, herneillä ja muilla kasvimaan antimilla. Nämä ne vaan jaksaa kasvaa kuumuudesta välittämättä, ja pieni puutarha-apulainen on innoissaan.



Paikallislehdessä varoiteltiin meidän kylällä liikkuvasta kissoja ja koiria metsästävästä ilveksestä. Suositeltiin ettei elukoita päästettäisi vapaana kuleskelemaan. Kerropa se tuolle metsäkissalle, joka on taas kolmen päivän reissun jälkeen kävässyt kotona syömässä, nukkumassa pari tuntia ja taas kyttää ovella milloin joku sen aukaisee..

2 kommenttia:

Anna Vee kirjoitti...

Täällähän on oikein kivaa! Selasin blogeja täysin satunnaisesti, ja jostain tänne tipahdin. Nuo aiemman postauksen elämänohjeet ovat loistavia, ja niitä taidankin alkaa heti noudattamaan! :)

inkku kirjoitti...

Hellettä pittää! En jaksa enää. Ei jaksa tehä yhtään mitän. Plääh!!
Meijän kissa on ollu kuukauden kadoksissa. epäilen, että joutunut jonkun pedon saaliiks. Täälläkin on ilveksiä. Toivon kuitenkin, että Manu-kissa saapuu syksyn tulle kotiin.