Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Sata metriä lautaa,

kasa puunauloja, muutama sorvattu saranatappi, vernissaa ja värijauhetta. Ei tippaakaan liimaa eikä metallia. Oikea ekohuonekalu.


Muutama viikko sitten piirsin pari luonnosta tulevasta makuuhuoneen vaatekaapista. Alkuun sen piti olla vähän sellanen ladonovilla varustettu uimakoppi. Näytin kuvia Miehelle, pyysin hankkimaan lautaa ja lyhyitä mutta leveäkantaisia nauloja. Äkkiäkös minä yhden kaapin kasaan saisin.


Pian sen jälkeen puuseppäkoulussa sattui alkamaan perinteen taitaminen -kurssi. Tarkoituksena tehdä perinteisillä menetelmillä vapaavalintainen huonekalu. Mies pyysi vaatekaapin piirustuksia lainaan.. Pian tulikin uudet kuvat hyväksyttäväksi, ja sen jälkeen lähes päivittäin raporttia kuinka projekti etenee.


Eilen se sitten kotiutui. Ja se on ihana!! Aivan täydellinen! Vähän toista kuin tähän asti vaatekaapin virkaa toimittanut elfakorihässäkkä. Nyt ne hässäkät on tuolla ovien takana.. Illalla en melkein meinannut malttaa edes alkaa nukkumaan, kun ihastelin kaappia. Ja aamun valossa räpsin jo muutaman kuvan.


Tekisi mieli suunnitella samaa sarjaa sänkykin..

4 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

No huh, miten hieno!!! Todella kaunis, upea ja persoonallinen, ihan oma design! Taitavaa toden teolla.

Heli kirjoitti...

Ihana, niin ihana!!!

Vianna kirjoitti...

Kiitos kehuista, ystävät! Olen kyllä niin tyytyväinen tuohon kaappiin, ja vielä kun se on ite tehty suunnitelmista lähtien. Tai no tiimityötähän se, mutta meillä onkin hyvä tiimi.

Pirpaliina kirjoitti...

Todella UPEA kaappi!!! Olisiko sinulta mahdollisuus saada kaapin piirustuksia tai kuvia kuinka tuo on tehty? Olen etsinyt netistä vastaavan kaapin teko-ohjeita vaan eipä oikein löydy.