Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 14. helmikuuta 2020

Taas perjantai?

Mihin tämä aika menee? Suuperhiitaan tammikuun jälkeen yhtäkkiä helmikuu onkin jo puolessavälissä!? Eikä ole edes ollut kovin tylsää, vaikka varsinaisesti en ole mitään kummempaa tehnytkään. Käppäillyt metsässä ja rannalla, värkkäillyt kaikenlaista, istunut keittiönpöydän ääressä juomassa teetä, lueskellut kirjoja, suunnitellut mahdollisia yrityskuvioita, ja välillä käynyt töissä pyörähtämässä. Tärkeetä toki kaikki oleminen vaan, mutta yleensä se tylsistyttää, mikshän nyt ei niinkään..

Mun pienimmäisellä on tänään vanhojentanssit! Ei ihan varsinaisesti omat vielä, vasta "kenraaliharjoitus" ensi vuotta varten, mutta kun tarvitsivat lisää poikia niin hän ilmoittautui vapaaehtoiseksi. Aikamoisen ylpeä äiti täällä kuulkaa! Ekat tanssit koululaisille on jo takana, illalla sitten tanssivat uudestaan muulle yleisölle, kuten sellaisille vanhemmille jotka eivät ole iltatöissä.. No, pääsin kuitenkin näkemään hänet puku päällä kun tuli tänne viettämään iltapäivää. Niin että mihin tämä aika oikein menee??

Hyvää ystävänpäivää!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää! ♥

Niin ne lapset kasvaa, ällistyttävää. Omani tuli just kotiin opiskelupaikkakunnalta. Menee illalla siskonsa tyttärelle (eli minun lapsenlapselle) lapsenvahdiksi. Täh, vastahan se oli ite 5v.... ja nyt jo 18v (tänä vuonna täyttää 19v). Ohhoh.

Kuulostaa ihanalta tuo sun oleminen ja eläminen. Nauti! ♥

Vianna kirjoitti...

Nautin, kiitos! Nauti sinäkin! ♥

Niinpä, on tosi järkkyä kun se oma pienimmäinen, ainainen äitin vauva muistuttaa että ens vuonna hän täyttää 18! En vielä ollenkaan tajua miten aika on mennyt niin äkkiä..