Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 4. helmikuuta 2016

Lainattuja ajatuksia


Taito, jota meidän kaikkien olisi hyvä kehittää on itsemme rakastaminen, terve itserakkaus, jotta onnellisuutemme ei olisi muista riippuvaista. Ainut rakkauden muoto jolla on mahdollisuus olla ylivoimaista, on rakkaus itseämme kohtaan. Rakkaus ja riippuvuussuhde ovat toisiaan vastaan; jos ne ovat yhtä aikaa olemassa, ne eivät elä sulassa sovussa vaan tuhoavat toisensa. Rakkaudessa ei ole kärsimystä, ei paljon puhuttuja perhosia eikä totaalista antautumista. Rakkaus ei ole hukuttamista, se ei ole alistamista, eikä se ole uhrautumista. Rakkaus on rauhanomaista ja ei pakkomielteistä. Rakkaus on kohtuullista. Rakkaus on järkeä, halua, ystävyyttä, huolehtimista ja tasapainoa. Rakkaudessa ei ole pelkoa.- Ei ole olemassa rakkautta, joka pystyisi täysin täyttämään tyhjiön ihmisessä joka ei rakasta itseään.

- Rakkaus on vapautta ja kasvua omistamista ja rajoituksia vastaan.

- Rakkautta ei ole olemassa, vaan enemminkin todisteita rakkaudesta. Todiste siitä että rakastamme heitä joista välitämme, on antaa heidän elää vapaasti.

- Et voi luottaa kenenkään muun tekevän sinua onnelliseksi; mikään ihmissuhde ei tarjoa sinulle sellaista sisäistä rauhaa jota sinä et ole luonut.

- Itse kukin voi valita olla onnellinen ja optimistinen ihminen tai surullinen ja negatiivinen ihminen. Kukaan ei ole vastuussa toisen tekemisestä onnelliseksi. Valinta on kunkin oma.


Nämä on lainattu täältä. Muista rakastaa itseäsi! Pus

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Kaunis postaus, ihania ajatuksia; kiitos näistä. - Blogissani on arvonta, jossa palkintoina on mielenkiintoisia puutarhakirjoja. Käyhän kurkkaamassa!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Kävin kurkkaamassa, mutta juuri nyt ei ole tarvetta uusille kirjoille :o)