Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 31. lokakuuta 2015

Tän tarina


Sain blogitarina-haasteen Marjatilan emännältä, kiitos Katri-Maija! Mua vähän ärsyttää se, kun nykyään ihan kaikkee myydään tarinoilla, mut tämä haaste ei ärsytä yhtään, päinvastoin :o)


Miten blogi sai alkunsa? Tuli muutto uudelle paikkakunnalle, kauas entisestä kodista, sukulaisista, ystävistä ja tutuista. Päätin jo ennen muuttoa että alan kirjoittamaan blogia vähänku päiväkirjaksi itselle, ja sieltä voi muutkin kätevästi meidän kuulumisia seurata. Muutosta kului kuitenkin puolisen vuotta ennenkuin aloitin, melkein seittemän vuotta sitten!


Kuinka blogi on kehittynyt ajan saatossa? Ainakin kuvat on nyt himppusen isompia kuin alussa, ja saattaa kamerakin olla vähän parempi. Sisällöstä on paha mennä mitään sanomaan, samanlaista sillisalaattia edelleen, ja hyvä niin. Ehkä olen vuosien kuluessa tullut hieman vähemmän ujoksi ja uskallan avautua enemmän, kuten mulle käy yleensäkin ihmisten kanssa. Hassua että sitä ikäänkuin on jo tuntevinaan ne ruudun toisella puolella olevat, vaikka ihan varmasti siellä on muutama ihan muukalainenkin. Musta on kiva ettei tästä ole tullut yhtään suositumpi, haluan säilyttää sellasen kotoisuuden ja intiimiyden, ihanku nää asiat olis vaan mun pään sisällä ja ite päätän kenelle ne kerron. Kehitystä on kait sekin, että nykyään pyrin vastaamaan niille harvoille jotka jotain kommentoivat, aluksi en niin tehnyt, ehkä siksi kun kaikki oli vieraita..


Mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia? Mitään erityisen merkittävää ei blogiuralta tule mieleen. Elämän merkittävät taitekohdat viimeisen vajaan seitsemän vuoden ajalta on todennäköisesti luettavissa blogista, jos ei postauksista suoraan niin ainakin rivien välistä. Tervemenoa lukemaan! Niin määkin joskus aina teen, ja vaikka ite sanonki niin sanon silti kuten meidän yks tämänvuotinen wwoofferi: I wish I had a friend like me :o)

2 kommenttia:

Katri-Maija kirjoitti...

:) Kiva, kun tartuit haasteeseen. Mukavaa uutta viikkoa!

Vianna kirjoitti...

Kiitos sulle, näitä on aina niin kiva pähkäillä :o) Muksaa viikkoa teillekin!