Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 9. lokakuuta 2015

Syyslomasuunnitelma ja taivallinen tanssiesitys


Nyt on joku ihme maailmanvalloitusmoodi päällä, kun taas pitää olla reissuun lähdössä.. (eikä muuten edes ole viimeinen reissu jota oon suunnitellu :o) Alunperäinen ajatus oli lähteä asuntoautoilemaan Pohjois-Norjaan, mutta Mies oli vähän epäilevällä kannalla sen suhteen, että jos kuitenkin tulee jo lunta ja siellähän sitte ollaan. Ja tottahan se on. No jos ei Norjaan, niin seuraava vaihtoehto olisi sitten ajella vaikka Ruotsin itärannikko Haaparannalta Tukholmaan. Ehdin vain mainita tämän vaihtoehdon ääneen, kun Mies jo kysyi että "etkö sinä oo aina halunnu mennä Gotlantiin?" Joo, todellakitodellaki olen. Joten sinne ollaan kohta menossa!!Pari iltaa ollaan tuijoteltu taivaalle, kylmästä viis. Semmoset revontulet ettei ikinä ennen, niin kirkkaat ja eläväiset! Onnistuin ottamaan muutaman kuvankin niistä. Nykyinen kamera ei osannut tarkentaa yhtään mihinkään, enkä osannut löytää siitä manuaalitarkennusta. Vanha iso järkkäri sen sijaan tottelee käsintarkennusta, mutta yritäpä tarkentaa pimeässä tarkasti johonkin mitä et näe.. Tämmönen kuvatus kamerasta kuitenkin ilmestyi (ja monta muutakin ei ihan yhtä hyvää), olen kyllä ihan tyytyväinen.

5 kommenttia:

Minna-Liisa S kirjoitti...

Mukavaa matkaa teille!

Niin kauniita kuvia sinulla tässä ja tuossa edellisessä. Huurteinen luonto on niin herkistävä. Revontulia on näkynyt täälläkin kaikesta valosaasteesta huolimatta.

Heli kirjoitti...

Oi miten upea revontulikuva! Meillä ei ihan noin komeita näkynyt, tai ehkä paremminkin en vaan sattunut just sopivalla hetkellä katselemaan.

Mukavaa olis mennä matkalle. Mä ehkä kuitenkin tarttisin ensin miehen, jota kiinnostais samat asiat ja paikat kuin mua... No, mä menen lasten kanssa käymään Tukholmassa marraskuun alussa. Ees jotain. Mukavaa reissua teille!!

Pelaguu kirjoitti...

Revontulikuva on hieno! Gotlanti kuulostaa hyvälle, mukavaa matkaa.

pioni kirjoitti...

Gotlanti kuulostaa hyvältä lomailikohteelta!
Minäkin yritin ottaa revontulista kuvia, mutta ei onnistunut ollenkaan, en tajunnut laittaa manuaalille...

Vianna kirjoitti...

Kiitos ♥♥ Reissu oli mukava, Gotlanti on ihana, suosittelen käymään, varsinkin tälleen turistikauden ulkopuolella. Tukholmassakin olis voinu viivähtää hieman pitempään kuin vain muutaman tunnin.