Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 20. lokakuuta 2015

Päivä 2

Etelä- ja Itä-Gotlanti. Ilman aikatauluja, kätköt ladattuna kännykkään, pikkuhiljaa valuen kohti saaren eteläkärkeä. Muutama pikkupysähdys matkalla, ensimmäinen pitempi (eväs)tauko Hoburgsgubbenin luona. Ja kyllä jätkät jaksoikin kiipeillä! Siitä pikkuhiljaa Närsholmeniin, "savannille" seikkailemaan. Kurkistus Ljugarnin suositulle uimarannalle (ei mitenkään ole Hailuodon veroinen!), ja ajelua auringonlaskussa pikkuhiljaa pikkuteitä pitkin (loma)kotiinpäin. Illanhämyssä auringonlaskun aikaan venehautapaikalla päivysti valkoinen yksisarvinen! Ei mitattu kilometrejä, aikaa tien päällä taukoineen meni ehkä yhdeksisen tuntia.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi hitsi miten ihania kuvia!! Tulee ihan mieleen Englanti noista... siis en oo siellä koskaan missään maaseudulla käynyt, mutta kuitenkin. Eli siis tollasta maisemaa olis ihan länsinaapurissakin, voi kun saisin joskus siipan innostumaan lähtemään kattelemaan...

Vianna kirjoitti...

Oli kyllä aivan ihana paikka, niin sopivan kompakti ja melko lähelläkin! Meillä saa isännän mukaan minne vaan kun sanoo taikasanan: geokätkö :o)