Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 22. syyskuuta 2015

Uiminen

Tästä alkaa uusi sarja nimeltään Asioita joiden tekeminen tekee minut onnelliseksi. En vielä tiedä onko sarjassa enempää osia kuin tämä yksi, mutta ainakin nyt tämä..

Uiminenhan on vaan niin parasta. Tässä yks päivä lapsi kinusi uimaan, ja ensin olin ihan että no ei jaksa lähtä mihinkään halliveteen lillumaan, mutta lähdinpä kuitenkin. Laps otti kaverin mukaan, joten mun ei tarvinnu koko ajan puljata niiden kanssa. Kävin huitaseen kilometrin rintauintia silleen, että aina yks kiekka lepposaa tahtia ja seuraava mahollisimman täysillä. Tuli kyllä niin superhyvä olo! Eikä se poreissa ja pyörteissä lilluminenkaan mitenkään kamalaa ollut. Mieluiten tietysti uin luonnonvesissä, hyvässä seurassa, sillon ei lasketa metrejä vaan nautitaan hetkestä. On se aina vaan niiiin mahtava fiilis mennä eka kertaa talven jälkeen omaan lampeen uimaan. Onni.

3 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Kiva idea, tehdä sarjaa asioista jotka tekee onnelliseksi. Eiköhän niitä löydy muitakin :) Uiminen järvessä ja lammessa on ihanaa. Avantokin on aikamoinen kokemus!

Hannah kirjoitti...

Uimaonni, kyllä!

Vianna kirjoitti...Avanto onkin vielä kokematta, uskaltaisinkohan..