Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hupsis!

Juhlien jälkeisenä aamuna ottaa kameran käteensä ja alkaa plarata kuvia eiliseltä. Yhden tärähtäneen kohdalla painaa delete -nappulaa, oletko varma että haluat poistaa tämän kuvan, kyllä, ja puf! - sinne menee koko juhlapäivän kymmenet kuvat. Huutaa Ukolle apua mitä mä tein, voiko niitä enää saada takas, no katotaan, etitään palautusohjelma, palautellaan muistikortille kaikki kuvat mitkä siihen on ikinä otettu vaikka kuinka sen aina formatois ennenku alkaa ottaa uutta kortillista, mutta ei kuitenkaan niitä eilisiä kolmeveesynttäribilekuvia. Hyvin hämmentävää. Ja myös surullista tietysti. Onneksi otin kännykällä yhden kuvan päivänsankarista..

Ja nyt tämä ei edes anna mun tasata tekstin reunoja, edes tuolla html-koodilla. Melkoinen tekniikan ihmelapsi -fiilis.. Mikäpä neuvoksi, lopetanko koko pelleilyn näiden teknisien vempainten kanssa vai mitämitämitä??

2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kameraliikkeissä yms osataan palauttaa muistikortilta poistetut kuvat. En tiedä mitä se maksaa... Riippuu kai liikkeestä.

Vianna kirjoitti...

Ukko oli sitä mieltä että ihan saman palautuksen tekee kuin tuo palautusohjelmakin, tiedä häntä sitten. Pitää vissiin soittaa ja kysyä. Mystisintä on että miten voi kymmenet kuvat kadota yhden kuvan poistamisella, ja miksi palautus toi takas kaikki ikivanhat kuvat mutta vain yhden niistä kymmenistä juhlapäivänä otetuista..??