Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 1. elokuuta 2015

Tuttu juttu?


Tänään meillä on juhlapäivä: 23 yhteistä aviovuotta takana. Ollaan juhlallisesti poimittu mansikoita, Mies kävi kaupungissa mutkan heittämässä yhden työntekijän bussille, ja illaksi ajeli vielä kotipaikalleen. Yön viettää teltassa, että on heti aamusta valmiina eekoon parhailla paikoilla. Edellinen rallielämys onkin yli kahdenkymmenenkolmen vuoden takaa.. Ettei hirveesti olla yhdessä tätä päivää vietetty. Joku toinen päivä sitten ehkä.


Miehen ajellessa kotoa poispäin tein sille tällaisen puhelinhaastattelun:

1. Jos vaimosi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
- Hmmm, mitähän tuohon sanois.... joku kotimainen jonkunmielestä ehkä hömppäelokuva. (Ihan mahdollista, eikä tarvi olla edes kotimainenkaan. Todennäköisemmin siellä kuitenkin ehkä pyörii joku en nyt ehkä sanoisi tositeevee, mutta joku missä on oikeet ihmiset eikä mitkään näyttelijät ja roolit. Oikeesti en nyt kyllä keksi mitä olisin viimeksi telkusta kattonu ja millon, niitä elokuvia dvd:ltä kyllä muutaman nyt kesän aikana.)

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
- Thousand Island, ainaki joskus on ollu. (Kelpaa, sinappikastikekin käy, samoin yrttinen öljy.)
 
3. Mikä on hänen inhokkiruoka?
- [pitkä hiljaisuus] Rössypottu. (No juu, en ehkä söis ellei olis pakko, ite olisin ehkä vastannut loogisesti sienet tai oliivit, mut ehkä tässä ajateltiin enemmän ruokalajia.)

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
- Hän ei tilaa mitään, minä tilaan. (No tälleen on käynyt tasan kerran, ja sillonki sain valita mitä tilaisin.)
No jos kuitenkin jotain tilaa, niin mitä?
- Jotain kanaa ruuaksi ja vettä juomaksi. Ai, ei se oo drinkki, no lonkeron. (Mielellään jotain ihanaa salaattia ja kasviksia ja ehkä kalaa tai jotain. Juomaksi aina vettä, lonkerokin toki käy, en vaan muista että olisin sellasta koskaan tilannut.)

5. Mikä on hänen kengänkoko?
- 41 se on ollu, mutta.... olkoon. (On, paitsi jotkut kengät pitää nykyään olla nelikakkoset.)

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?
- [hetkeäkään epäröimättä] Kasveja. (Kato se tuntee mut! Itse olisin ensin sanonut että hetkiä tai elämyksiä.)

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
- [hetkeäkään epäröimättä] Tummaa suklaata. (Ja syökin, ei ehkä ihan päivittäin, mutta melkein.)

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
- Karseeta...... jotain rauhoittavaa. (No voihan sitä suomipoppia karseeksikin tietysti sanoa.. Rauhoittava kelpaa, vaikka tarkoitaako se sitten että mun pitäis jotenkin rauhottua vai mitä..)

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
- Vastasin tuohon jo ekassa kysymyksessä, joten katso kysymys numero yksi. (Hauskoista, romanttisista, hyvällä tavalla itkettävistä.)

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
- Ruskiat. (Niin on.)
 
11. Kuka on hänen paras ystävä?
- Hmmm.... nyt ei siis puhuta kotiväestä.... varmaan vaikka Sari. (Vaikka Sari on hyvä vastaus, en oikein itekään tiedä kuka ois tällä hetkellä parempi ystävä. Sarille terkkuja )

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
- Telekkarin kattelu. (Juuu, tai kännykän kanssa seurustelu. On näköjään mennyt joskus joku sana perille asti kun kuitenkin tiesi mikä mättää..)

13. Missä hän on syntynyt?
- Oulu. (Niin on.)
 
14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
- Varmaan vadelmakakku, jossa on paljon tummaa suklaata. (Kyllä kiitos, ja kermaa kans! Sellasta siis odotellessa..)

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?
- Hmmmm.... mitähän tuohon... öööö... jooga. (Millonhan oon viimeksi joogannut.. No, ehkäpä se sellanen itsensä kanssa oleskelu voi ulkopuolisen silmissä joogalta näyttää. Oisin ehkä vastannut tähän että puutarhan tai ihmisten parissa.)

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
- Muistuttaa tekemättömistä asioista.. (No tosi kiva vastaus.. Onhan se kiva tietää että oon edes jossain hyvä. Enpä kyllä tiedä mitä itse tähän sanoisin.. Kuunnella, ehkä.)

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
- Varmaan juhannusjuusto. (Loistava vastaus. Se on outoa, mutta hyvää! Enpä olisi itse tuota keksinyt.)
 
18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
- Hmmmm, ei oikeestaan oo kolmee mittään mitä aina ois mukana.... vihkisormus, kihlasormus, öööö, ei pysty kolmatta sanomaan. (Ite en olis hoksannu sormuksia, mutta joo ne on aina mukana. Ehkä laukku sisältöineen vois olla se kolmas, tosin se joskus unohtuu kotiin..)

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
- Joo. (Argh! Niin totta! Jotain kun sanoo tai pyytää, niin usein sillon kun ei yhtään malta kuunnella mitä oikeesti sanotaan, vastaus on joo. Pyysin sitä jo kerran lupaamaan ettei koskaan enää vastaa mulle joo, ja se vastas siihen että joo..)

20. Entäs piristymään?
- Ei ole kahvi. En ossaa sannoo.. (No ois vähän voinu miettiä. Oisko vaikka aito läsnäolo, huomioiminen, halaus, tms.)
 
21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
- Sirkesalo. (Tää tuli vähän puskista.. Luulin että se vastais Johnny Depp. Niin mää voisin vastata, jos äkkiä kysyttäis.)

22. Millainen hän on vaimona?
- Jooooo... Hmm, juu kai joo ihan joo. Kyllä. Semmonen suunnilleen ku pittääki olla. (Tämä vastaus oli kyllä hyyyvin hämmentävä.. Hirveetä kiertelyä, mitähän se meinaa? Että olis jotain sanottavaa, muttei uskalla sanoa..)

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
- En tiiä onko se uusin, mutta enkeliterapia vai mikä onkaan. (Ihanasti sanottu tuo enkeliterapia. Ehkä olisin ite sanonu että itsensä kanssa ajan viettäminen, se kyllä sisältää aika paljon enkelityöskentelyäkin.)

25. Millainen on hänen kotilook?
- En tiiä onko sellasta erityisesti, se on aina sama. (Se on kyllä ihan totta, aina on samat kamppeet päällä, yleensä farkut ja trikoopaita, ehkä hupparikin. Talvella lisätään vain villasukat.)


En tiiä mihin kysymys numero 23 oli joutunut, nappasin nämä Heliltä, kun sielläkin oli hääpäivänä haastateltu miestä :o)

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ihania ootte <3
T:Sartsa

Heli kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta!!! Hauskaa kun niin moni on tehnyt tämän haasteen! Kiva on näitä lukea ja ihana lisäbonus on se että moni on laittanu myös kuvia itsestään ja puolisostaan!

Pelaguu kirjoitti...

Huomasin myös tämän kysymysjutun mutta ei liittynyt hääpäiviin.. :) kivoja vastauksia. Kohta 24 pätee myös minuun.. ;)

Vianna kirjoitti...

Kiitos ihanat ♥

Ninnu kirjoitti...

Ihana haastattelu & kuvat!