Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 21. elokuuta 2015

Lapsi on terve..

Mulla on uus älykäs puhelin, jolla voi ottaa kuvia ja leikkiä niiden kanssa mielinmäärin, ja sit ne söpöstellyt kuvat voi ladata instagrammiin. Ja sillä voi yrittää päivittää blogiakin, ja niitä kuvia voi laittaa myös sinne nähtäville. Ja nyt mulla on sitten uus ihan oikee kamerakin, tulee hankalaa päättää kummalla niitä kuvia otetaankaan..

 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Onnea uudesta kamerasta - onko tuo nyt sellanen minijärkkäri? Entä millainen puhelin sulla on, sillä saa vissiin sitten tosi hyvät kuvat myös?

Tosi ihania kuvia nämä, tuo eka kuva olis aivan ihana vaikka korttina!!

Vianna kirjoitti...

No kiitosta! Kamera on järkkäri, ja tosi mini, joten ehkä se on semmonen minijärkkäri :o) Prismasta ostin :o) Puhelin (mun eka älysellainen!!) on Samsung Galaxy S5 mini, joten mini sekin, siinä kamera ei kait oo kovin kummonen, 8 megapixeliä, mutta kuvanlaatu riittää tällasiin pikkuruutuihin..

Kuvat on munstakin kivoja, mutta tuo bloggerin äppi on vähän kökkö.. Heti kun näin koneella miltä postaus näyttää, piti mennä tasaileen tekstin reunat ja pienentään kuvat sellasiks että mahtuvat reunojen sisäpuolelle. Muuten ois häirinnyt tooooosi paljon! Ehkä sillä voi joskus hätätapauksessa postauksen tehä, ja sit myöhemmin korjailla koneella :o)

pioni kirjoitti...

Onnea uusien työkalujen omistajalle;)

Vianna kirjoitti...

Tarkoitat kai lelujen :o) Kiitos!