Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 13. elokuuta 2015

Armas arki

Arki on astunut kuvioihin. Pikkuväellä on alkanut koulut ja päivähoidot, isommat istuu päivät ja välillä tuntuu että yötkin koneillaan. Meillä alkaa olla isoimmat ikäväitkut jo itketty, mansikanpoiminta jatkuu edelleen, kohta vaihdetaan vadelmaan, ja kellari nousee pikkuhiljaa kuopan pohjalle. Jokapäiväiset sateet on tauonneet, öisin on märkää ja melko viileää jo, ihan selvä syksyn tuntu ilmassa.

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Joo, selkeästi syksy jo tuntuu, vaikka onkin ollu lämpimämpää kuin koko kesänä aikaisemmin! Ihana, ihana syksy!! ♥ Arki alkaa ja villasukkakelit saapuu... ♥ Yhtenä päivänä tuli vettä ihan älyttömällä teholla, sekin oli jotenkin niin syksyistä... ja olen jo ainakin kerran sytytelly kynttilän pöydän ääressä istuskellessani. Ah! ♥

Ninnu kirjoitti...

Elokuussa yhdistyvät haikeus, kauneus ja voima. Pidän kaikista vuodenajoista, mutta tässä kesän ja syksyn välimaastossa on aina pieni surun tuntu... (Täytyy olla miettimättä liikaa :).)

Vianna kirjoitti...

Minä kans jotenkin kuitenkin hirveesti tykkään syksystä. Värit ja erilainen valo ja se, että välillä on jo melkein pimeää ♥ Ja varsinkin nyt kun on vielä lämmintä, se on ihan erilaista kuin yleensä tähän aikaan. Tuo kauneus, haikeus ja voima on kyllä hyvin sanottu! Eikä mietitä liikaa!!