Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Riemu
Fiilis on ollut suorastaan riemukas viime päivät. Aurinko tekee ihmeitä! Voi juosta pitkin peltoja ja melkein metsiäkin mielin määrin. Alkoi tehdä mieli heittää kärrynpyöriä! Ja vielä se onnistui, jopa ihan ilman vammoja. Aika huikee tunne!!

Koirat pääsi tutkailemaan metsän keskelle ilmestynyttä "laskettelurinnettä", siellä olikin jos jonkunlaisten elukoiden jälkiä. Eipä tuonne hakkuuaukolle oikein muuhun vuodenaikaan tee mieli mennäkään. Meidän tontin ja tän valtavan aukkohakkuun väliin on tullut pieni luonnonsuojelualue, se on ehkä tuossa eka kuvassa koiran takana.

Lapsetkin on nauttineet täysin rinnoin, on juostu, kieritty ja pyöritty pitkin peltoja ja laskettu pulkkamäkeä. En muista että koskaan ennen olisi tällaisia hankikelejä täällä ollut. Täytyy nyt ottaa tästä kaikki ilo irti!

2 kommenttia:

Minna-Liisa S kirjoitti...

Aurinko on ihmeellinen :) Upeat keväthanget siellä! Täältä lumet ovat jo lähes tyystin kadonneet, ei ole keväthangista tietoakaan. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Ja kevättä!

Vianna kirjoitti...

Kiitos samoin! Aurinko hemmottelee nyt oikein kunnolla ja antaa roppakaupalla lisää virtaa, mutta kukapa viihtyis sisällä näillä keleillä..