Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 15. elokuuta 2014

Vielä kerran: kesä ♥

(Ihan siltä varalta että se oli nyt tässä ja seuraavaa pitää odottaa mooonta kuukautta..)

3 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Näin saattaa käydä;)

Heli kirjoitti...

Ihania kesäkuvia! ♥ Mutta mitä ihmeitä nuo "keltaiset metsämansikat" on? Raakoja vai joku lajike?

Mä olen tänä kesänä syönyt varmasti vähemmän mansikoita ja muitakin marjoja kuin koskaan aiemmin. En ole raaskinu ostaa, en ole jaksanut lähteä keräämään, ei ole viitsinyt kaiken sekasorron keskellä muutenkaan alkaa mitään pakastaa (nyt vasta on pakastin takaisin omalla paikallaan). Jotenkin outo tilanne, kun meillä on käytännössä pakkanen ihan tyhjä, lukuun ottamatta koirien ruokia ja vuoden vanhoja raparperejä ja muutamaa muuta hassua juttua... No tänä vuonna näin, ensi vuonna kenties sitten aktivoidun marja-asioissa.

Toivotaan että kauniita syyspäiviä riittää vielä pitkälle, vaikka kukkein kesä onkin jo vissiin auttamatta ohi. Ihania päiviä sinulle! ♥

Vianna kirjoitti...

Kiitos!! ♥ Se vaara on tosiaan olemassa :o)

Valkoinen mansikka on kuukausimansikkalajike nimeltään White Soul. Noitapa marjoja ei rastaat syö! Kyllä meilläkin jäisi kaikilta kesän töiltä marjat hankkimatta ellei se tulisi kätevästi tässä ohessa ikäänkuin luontaisetuna.. Just pakattiin toistakymmentä kiloa vattuja asiakkaille.. Ja pakastimet (3) on ihan täynnä (osittain kyllä viime vuoden) marjoja.