Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 22. elokuuta 2014

Pieni kurkistus..

tämän hetken projektiin :o)

Tästä lähettiin (onpas vaan niin kalsea kasaritiili-ilmestys..):


Ihan itte tein (no, oikeesti Mies näytti ensin mallia, ja teki seinän alimmat tiilirivit)!


Seinä jää ehkä tälleen, mutta leivinuuniin vetästään toinen kerros siinä toivossa että siitä tulis vielä vähän valkosempi :o)

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mahtava tulee! Milläs maalilla maalaat? Teitkö jotain esitöitä, puhdistusta, maalipesua...? Telalla, pensselillä? Mä meinaan kans maalata uuden olkkarin uunin, ajattelin vetäistä ihan tolla Tikkurilan Luja puolikiiltävällä, kun sitä tuossa on valmiina. En vaan tiiä yhtään pitäiskö jotenkin ensin käsitellä pintaa... muuta kun irtoroskat pois.

Vianna kirjoitti...

Kiitos, niin tulee! Ei ole maalia ollenkaan, vaan hienoa antiikkilaastia, jolla saa ensin laastittua tiilten saumat piiloon, ja toinen kerros sitten valkaisuksi. Sanoivat että pitää maalata päälle, muuten imee kaiken moskan, muttenpä taida.. Ainakaan tuota hienoa huonosti laastittua seinää ei voi millään maalata, enkä kyllä usko että leivinuuniakaan maalataan.. Kauheita kapinallisia :o) Tiilet imuroin ennen laastimista ja siinä kaikki.

Heli kirjoitti...

Oho, ihan näytti kuvassa maalilta! Mutta tuo on varmasti ihan hieno ratkaisu kanssa. Mä taas tahtoisin, että ne tiilikuviot näkyy, siksi ajattelin vain maalata päälle. =)