Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kiitti mulle!


Joskus rankan, helteisen ja työntäyteisen kesäpäivän päätteeksi voi notkua yötä myöten koneella, huomata sähköpostissa ilmoituksen elokuun lopun hyvän olon joogaviikonlopusta, ja sen enempiä ajattelematta ilmoittautua mukaan.Hyvän olon viikonlopun viimein koittaessa voi jo perjantaiaamusta asti olla hyvällä mielellä, saada päivän aikana vielä lisääkin hyviä uutisia, iltapäivällä ajella ihanassa säässä hymy korvissa hyvän musiikin siivittämänä sen sata kilometriä leiripaikalle (tarpeeksi kaukana mutta silti sopivan lähellä), tavata siellä kaikki mahtavat tyypit joista ei ennen tiennyt kenestäkään mitään (paitsi open tunsin, sekä yhden leiriläisen viime kevään vastaavalta viikonloppulomalta).Kokonaisen viikonlopun voi siis viettää syöden hyvin, joogaten, venytellen, rentoutuen, saunoen, uiden, jutellen, nauraen, ulkoillen, nukkuen, ja aamusta taas sama homma uudestaan. Tällä kertaa mukana oli myös FLT ravintovalmentaja, ja saatiin mainiot luennot siitä mitä kannattaa syödä ja mitä ei. Saatiin myös yllätysesiintyjä lausumaan runoja ja laulamaan kitaran säestyksellä.Tänään kotiin ajeli hyvin energisoitu, ihanan viikonlopun voimaannuttama ja hetkeksi kaikki huolet unohtanut tyyppi. Ilman pauhaavaa radiota, jotenkin vaan tuntui siltä etten halua kuunnella yhtään mökää. Kiitti mulle että lähdin, kyllä kannatti!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kuulostaa ihan kertakaikkisen ihanalta. Vaikken oo kyllä joogaa koskaan kokeillut ees... Mutta toi rentoutuminen, voi että olis ihan mannaa mullekin! Toivottavasti jaksat nyt arkea pitkään noilla eväillä! ♥

pioni kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Missä tuollaisia järjestetään?

Vianna kirjoitti...

Oli todella ihanaa! Tämän open (http://yoganna.com) ohjaama jooga on sellaista, että siinä keskitytään enimmäkseen kaikenlaisiin venytyksiin ja sitten tietysti rentoudutaan perusteellisesti. Tämä kurssi oli Metsäkartanolla http://yoganna.com/37 , kuten se viimekeväinenkin. Ja pitää kyllä ilmoittautua ensi syksyn kurssillekin heti kun mahdollista!