Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Voi valinnanvaikeus!


Olen hieman yllättäen kahlaillut läpi tapettitalon mallikirjaa.. Löysin sieltä muutaman suosikin, jotka sopii sekä mun makuun että mun mielestä tänne hirsien keskelle. Tadaa! Tässä ovat top 3 ehdokkaat (kyljellään):

Lukko:


Paratiisi:


Lumikide:


Tässä myös näkee hyvin sen, että kannattaa todellakin tilata se mallipala, väri voi olla hyvinkin eri kuin miltä ruudulla näyttää.. Pientä sävyeroa on pohjavärien kesken havaittavissa, tosin ei sävyt tässäkään ihan oikeat ole.


Halusin vaalean, nämä kaikki on kyllä sitä kun vertaa tuohon tummaan keltaiseen hirteen.. Täytyy muistaa, että nuo ovetkin tulevat lopulta olemaan valkoiset, eikä tuota hirsiseinää sitten näkyis tässä kohtaa enää ollenkaan, toki sitä on heti nurkan takana tarjolla runsain määrin. Munsta nuo kaikki kävis oikein hyvin tuohon. Ennenkuin näin tapetit livenä, tykkäsin eniten ehkä lumikiteestä tai lukosta. Nyt kun ne on tuossa seinällä, ehkä paras onkin tuo paratiisi.. Tai lukko, tai on tuo lumikidekin tosi hyvä..


Meiltä löytyis jo valmiiksi tämmöstä liekö Laura Ashleyn tapettia pari rullaa. Ei vaan nyt näytä ihan nappivalinnalta tähän paikkaan, vaikka pohja onkin vaalea ja kuvio selkeä. Ja ois meillä jossain tuolla jemmassa myös kirsikkapuuta jokunen pätkä, mutta ei sekään oikein tähän ole se paras vaihtoehto. Vaikeeta on valita!


Siinäpä nyt keikkuvat seinällä hetken mutusteltavana. Katotaan sitten jonkun ajan päästä mikä noista alkaa näyttää meidän seinältä. Kuitenkin mikä vaan on parempi kuin tämänhetkinen :o)

5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihania kaikki!!! Ehkä kaikken kivoin tuohon teille olis tuo Paratiisi. Kakkosena Lukko. Toisaalta toi Laurakin on toooooodella ihana... aika vaikea valinta kyllä kieltämättä!! Ja muutos tulee olemaan todella iso teillä kun tapetti on paikallaan!

Mä himoitsen Lukkoa vaaleansinisenä meille, mutta saa nähdä...

Helmi Nainen kirjoitti...

Noi on kyllä kaikki kauniita! Tässä tulee kylä hiton helposti valinnanvaikeus, tapskuja kun on niin hervoton määrä. Sä oot sentään saanu jo rajattua noin vähään ;)

Mä en osaa päättää, onneks mun ei tarviikaan. Vaikka mä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tahtoisinkin päästä laittamaan sitä omaa kotia.

Onneks sulla ei oo kiire mihinkään.

pioni kirjoitti...

Määkin oon joskus haaveillut tuosta lukosta meidän makkarin yhdelle seinälle, mutta tuo lumikidekin on aika ihana. No makkaria rempataan aikaisintaan syksyllä joten on hyvin aikaa miettiä...

Keskeneräinen kirjoitti...

Niin kuin sanoit, kyllä joku niistä alkaa kohta näyttää teidän seinältä.

Tykästyin itse ekaksi Lukkoon, mutta jos vaaleaa haluaa niin taitaa tuo Paratiisi sitten olla kaikkein sopivin. Eikä kuvio erotu siitä niin selvästi kuin Lukosta.

Teillä on asiat hyvällä mallilla, kun vaihtoehtoja on järjellinen määrä ja mikä vaan niistä näyttää hyvältä seinällä.

Vianna kirjoitti...

Onneksi kaikki tapettikaupat on niin kaukana meiltä etten jaksa edes haaveilla sellaisessa käymisestä. Siellä varmaan tulis ihan hulluksi.. Lähtökohtasesti meille tulee vain paperitapettia, ja ekana aina ryntään tuonne tapettitalon sivuille. On helppo rajata vaihtoehdot melko vähiin kun ei niitä alunperinkään tuhansia kattele :o)

(Ehkä se on tuo Paratiisi, ehkä..)