Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Poikki, halki ja pinoon
Parin viikon aherruksen jälkeen kahden miehen halkotalkoot alkaa olla siinä pisteessä, että puut ei ole loppumassa vaan järki on. Pitääkö navetan heinävajaan tosiaan tehdä vielä lisää lokeroita, että saadaan mahdutettua toiset viistoista kuutiota saunapuita ja uunipuita? Kuka oikeesti saunoo tai lämmittää uunia noin paljon? Ja kuka jaksaa raahata puut navetasta asti sisälle? Tai voisko joku vaikka rakentaa sen pihasaunan, niin puunkulutus ehkä lisääntyis..? (Onneks sentään on moottorisaha, sirkkeli ja halkomiskone :o)

6 kommenttia:

Keskeneräinen kirjoitti...

Oi kuinka kauniit pinot! Tervaleppä näyttää hyvältä muiden puiden joukossa.

Ehkäpä luin tätä väsyneenä, kun hetken ihmettelin että minkälainen vajaa teillä asuu siellä navetassa. Joku heinävajaa, jota siis käytätte heinätöissä, ja nyt sen pitää vielä tehdä puillekin lokeroita :D

Katja kirjoitti...

Sauna vie tosi paljon puuta, meillä saunotaan talvisin vähintään jokatoinen ilta ja kesäisin lähes joka ilta, puuta siis menee.

Hienot pinot.

pioni kirjoitti...

Meilläkin mies on metsätöissä, meidän muiden tehtävä on sitten nakkoa puut liiteriin;

Miia kirjoitti...

Meilläkin mies on puuhamsteri ja teettää meillä muulla perheellä ahkerasti puutöitä (joita mä inhoon) Tekee toki itsekin. No kyllä puuta kuluukin, kun on puusauna ja monta pesää mitä talvella lämmitetään.

TainaT kirjoitti...

Upeat puupinot!Meillä kuluu rutkasti puita ja tekeminen on minun homma.
Isäntä sirkelillä pätkii.

Vianna kirjoitti...

Hih, sellanen heinävajaa olis kyllä varmaan kätevä :o)

Ja meillä pinot sen kun kasvaa (se heinävajaa teki vielä yhden lokeron :o)