Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 14. helmikuuta 2014

Viikonloppuvapaa!


Jos mää saisin päättää me vietettäis viikonloppu yhdessä, leivottais herkkuja, siivoiltais, tehtäis ruokaa, ulkoiltais, syötäis hyvin, juteltais ja naurettais, nukuttais hyvin, saunottais, avattais telkkari vasta kun Putous alkaa, oltais iloisia ja punaposkisia.

Oikeesti meillä pauhaa olympialaiset taukoamatta, ja jokainen istuu omalla ruudullaan tekemässä omia juttujaan, ja kun nälkä yltyy tarpeeksi niin tapellaan kuka joutuu tekemään ruokaa..

Anyway: Hyvää ystävänpäivää ja iloista viikonloppua just sulle

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No ihan kuin meillä. Jos on harvinaista yhteistä aikaa miehen kanssa viikonloppuna, niin mies katsoo telkkaa ja näpyttelee padia, mä istun läppärillä tai luen keittiössä. Ruokaa saadaan yleensä tehtyä jokseenkin järkevästi ja sit voidaan hetki katsoa yhdessä telkkaa ja syödä sohvalla. Että se on sitä laatuaikaa ja hienoja elämyksiä, joita voi sitten mainostaa blogissa ;) Tietty joskus nyt käväistään ulkosallakin, mutta suurin osa ajasta menee just omissa oloissaan tai vaikka keskusteiltaiskin samalla keskenämme, niin silti puuhaillaan omiamme.

Vianna kirjoitti...

Niin, tämä on varmaan tosiasia aika monessa taloudessa nykyään. Oishan se kiva kun tehtäis yhdessä kaikkea kivaa, mutta onneksi on edes niitä pieniä hetkiä että tehdään. Niitä mistä voi blogissa kirjoittaa :o)