Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 17. helmikuuta 2014

Sitku
Sitku Neiti lähtee pikkutyttyrän kanssa hiihtolomareissuun, me päästään maalaamaan portaikon taustapalikat, yks kirjahylly, vähän lattioita ynnämuuta ynnämuuta. Meillähän oli täällä syksyllä just huonekalujen muljutusoperaatio huoneesta toiseen käynnissä, kun saatiinkin yllättäen lisää asukkaita maalaushuoneena käytettyyn ylimääräiseen huoneeseen, ja hommat jäi sitten pahasti kesken.

Sitku saadaan portaikko levytettyä umpeen ja rakennettua portaiden alle pieni kaappi, päästään miettimään miten tapetoidaan tuo poikien huoneiden oviseinä ja millä tapetilla (jollain valoisalla). Jossain vaiheessa saadaan lattiakin siitä kohtaa maalattua, ja sitten meillä onkin ihanan valoisa portaiden alusta ja vessanoven edusta.

Sitku meillä on portaiden alla se kaappi, voidaan tunkea sinne kaikki tämä sisällä ajelehtiva puutavara joka tällä hetkellä odottaa pääsyä sinne jossain hamassa tulevaisuudessa odottavalle verstaalle. Kaappiin mahtunee myöskin kausiurheiluvälineet ja iso osa Miehen työkaluista. Ai että haluankin sen valmistuvan nyt heti!

On meillä täällä muutakin pikkupuuhaa, mutta niiden kimppuun käydään sitku tuo porrasremppa on voiton puolella.. Sitä odotellessa..

3 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Samaa sitku-elämää täälläkin! Enkä tykkää yhtään. Mua ei oo luotu odottamaan. Toivottavasti sä osaat sitkuilla paremmin ;)

Misku kirjoitti...

Hih, aivan ihanaa! Nauttikaa sitkuilusta, sillon elämä jatkuu!

Vianna kirjoitti...

Heh, niinhän se on, että joskus ei auta kuin sitkutella :o)