Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Uusia kurvejaTanskalaisessa pajukirjassa oli vaikka mitä kivoja ohjeita. Aloitin punomaan koria nimeltä Höstkurve, jätin sen kesken ja sen sijaan punoin suomalaisen kirjan ohjeella vähän erilaisen korin. Tuollainen puolipalloinen kehyskori syntyi kurssilla päivässä. Aika nopea ja mukava tekniikka, ja taas pikkasen erilaista kuin aiemmin tekemäni. Höstkurvesta puttuu vielä sanka, sitä jatkan ehkä ensi kurssilla.

Keräsin kaikki viime vuosina punomani korit hangelle yhteiskuvaan. Onhan noita tullut näköjään tehtyä. Yhdestä on toinen ripakin jo hävinnyt. Harmi vaan kun nämä kaikki on tehty tuoreesta pajusta, eli tarkoittaa sitä ettei niitä saisi pitää sisällä, muuten kuteesta tulee liian harva kun pajut ohenee kuivuessaan. Ja kaikkihan noista aiemmista on kyllä sisällä aikaansa viettäneet liian kauan. Turpoaiskohan ne entiselleen jos ne upottaisi hetkeksi vaikka hankeen.. Tämä uusi kori roikkuu nyt pihalla koukussa oven vieressä, siitä se on kätevä nappasta vaikka kauppareissulle mukaan.


5 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Upeita koreja osaat tehdä! Tuo, jossa näkyy "vihreitä raitoja" on huippukiva!

Heli kirjoitti...

Vaude miten upeita!!! Olet tosi taitava!!

Keskeneräinen kirjoitti...

Hienoja! Tuo puolipallo on mukavasti kirjava.

pioni kirjoitti...

Vau, hienoja kaikki!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Kaikki nämä on alunperin olleet raidallisempia, nuo vihreät pajut ruskettuu kun ne kuivuu, ja väri tasoittuu. Mutta kivoja ovat silti, jokainen omanlaisensa.