Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 16. syyskuuta 2013

Joulu joutui jo?


Kesäiset kuvat syyskuiselta lauantailta kohtaavat jouluhaasteen, jonka sain metsäkukkia. -blogin Minnalta. Kiitos haasteesta! Edelleenkin tykkään vastailla kysymyksiin, on hauska välillä vähän raottaa omia ajatuksia, kun muutoin tämä blogitukseni näyttää nykyään olevan melkoista jaarittelua, pelkkää arkisten tapahtumien toteamista.


1. Onko joulu jo käynyt mielessäsi? Jollain tasolla kyllä. Saatan pitkin vuotta hoilotella pätkiä joululauluista, ja tiedostan että jouluun on enää/vielä reilu kolme kuukautta.

2. Oletko joskus kirjoittanut joulupukille? Olen varmaan kirjoittanut joskus ihan pienenä, en muista olisiko se ollut pelkkä joululahjatoivelista (kuten omat lapset on tehneet) vai ihan oikea kirje tyyliin Rakas Joulupukki..

3. Mikä on joulun merkitys sinulle? Kuten viisas lapseni on asian ilmaissut: joulu on perhejuhla.


4. Tärkeintä joulussa? Yhdessäolo rakkaiden kanssa, kiireettömyys, tunnelma, kynttilänvalo, tuoksut, hyvä ruoka, lupa olla vaan.

5. Turhinta joulussa? Krääsä, velvollisuudesta hankitut turhat lahjat.

6. Oletko koskaan huomannut hyräileväsi joululaulua keskellä kesää? Useinkin. Enkä pelkästään hyräile, vaan hoilaan. Suosikkikohta taitaa olla "Lala lallalla, helikellot soi, tulla tonttuset voi ilomielin".

7. Oikea vai muovinen joulukuusi? Omasta mettästä lasten kanssa haettu kuusi. Muovikuusi kuuluu sinne krääsäosastoon.


8. Mistä tunnet sä pienen tontun? Harmaasta parrasta, hiippalakista, ja siitä kun se on käynyt salaa laittamassa paikat kuntoon (sellaista ei tosin ole vielä koskaan tapahtunut, mutta toivossa on hyvä elää..).
 
9. Missä ja miten haluaisit viettää joulun? Just ihan niin kuin vietänkin, eli kotona omien rakkaiden kanssa kiireettömästi, ilman turhaa stressiä ja hötkyilyä. Voisin joskus myös viettää joulua jossain erämökissä valmiin pöydän ääressä, tai palmujen katveessa paratiisirannalla (huhuu! onko täällä sponsoreita kuulolla..?).

10. "On vilinää melskettä, helinää helskettä" vai "Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy. Sinne saattaa löytää vaikka paikallansa pysyy."? Joulumaa, ehdottomasti. Joulu on kuitenkin enimmäkseen mielentila.


Nämä kysmykset oli hienoja, en ala keksimään uusia. Haastan teidät kaikki vastaamaan näihin! Mukavaa joulunodotusta!

1 kommentti:

Pelaguu kirjoitti...

Hyi, hyi, hyi ei joulua.. ainakaan vielä. Miehellä on tapana lauleskella pitkin vuotta joskus vahingossa joululauluja.. Joo, ja joulu on käynyt jo mielessä.