Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 5. tammikuuta 2013

Töitä tekevälle?

Oon jo pitkään pähkäillyt tätä mun työntekoa, eli siis yrittäjyyttä. Oman firman hommia ei täälläpäin kertakaikkiaan juurikaan ole, ja maanviljelys on meillä niin pientä ettei siinä riitä koko vuodeksi hommaa saati sitten tuloja. Ylimääräinen raha olisi erittäin tervetullutta, eikä haittaisi yhtään vaikka olisi jotain mielekästä tekemistäkin tässä öllöttelyn lomassa. Niinpä olenkin jo pitkään haeskellut ns. oikeita töitä, on vaan melko hankalaa tällä koulutuksella ja työkokemuksella saada lähes mitään töitä (no, puhelinmarkkinointia ja siivouskeikkoja ehkä). Mulla on työkkärin sivulla paikkavahti joka ilmottaa kaikki alueen hakuun tulevat työpaikat, ja melkein kaikkiin joihin on jotain kelpoisuutta olen hakenutkin. Työhaastattelussa kävin viime vuonna kerran, enkä tullut valituksi (mikä ehkä olikin ihan hyvä näin jälkeenpäin ajatellen..).

Nyt kuitenkin ois tarjolla työpaikka. Alle kymmenen työntekijän perheyritys, työmatkaa reilu kymmenen kilometriä, homma sellasta että sen kyllä osaisin tai ainakin pystyisin helposti oppimaan, palkka parempi kuin ei mitään, työtä pelkästään arkisin kello kuuden ja viidentoista välillä, pomo puhelinkeskustelun perusteella ihan mukavanoloinen naisihminen. Menen maanantaina näyttäytymään. Ainoa mikä mietityttää on nuo aamut, tai siis lähinnä muun perheen aamut jos minä huitelen jossain muualla kuin kotosalla laittamassa porukoihin vauhtia. Ja se, että jos pian onkin tarjolla jotain parempaa..


No, nyt pitää alkaa kotitöihin, huomenna on kuusenpaistamispäivä ja joulu siivotaan taas hetkeksi pois. Mukavaa loppiaisviikonloppua!

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Lopetat sitten nuo hommat, jos parempaa tulee eteen. Simppeli homma. Jos porukkaa vähennetäänkin, niin yleensä uusin tulija saa ekaksi kenkää, että raaka peli on työmarkkinoilla!

Hyvää viikonloppua!

Nimetön kirjoitti...

Kotiväen on opittava laittamaan itse itseensä vauhtia. Oppivat kyllä :) Ja työpaikkaahan voi aina vaihtaa jos vastaan tulee jotain mielekkäämpää! Mukavaa alkanutta uutta vuotta :)