Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Jossain paistaa aurinko


Muiden blogeissa kierrellessä olen huomannut että aurinko on näyttäytynyt jossain päin Suomea. Täälllä ollaan nautittu maisemasta, joka on täynnä harmaan eri sävyjä. Siis oikeesti nautittu, tykkään valtavasti! Ja ai että kuinka rrrakastan iloisia väripilkkuja harmauden keskellä! Neiti toimi mallina kun kuvattiin pipoja ja uusia vaatteita, hyvin sopii tuo hiustenkin väri tuonne harmaan keskelle.


Tänään lähdin ulos testaamaan postin syrjäkyläpalveluita, eli vein meidän postilaatikkoon lähtevää postia, ja laitoin laatikon kanteen sovitun merkin postipojalle. Nähtäväksi jää onnistuuko postin lähettäminen noin, ja kauanko sen perillepääseminen kestää. Onneksi oli postireissulla kamera mukana, outo valoilmiö näyttäytyi meilläkin! Ja ai kuinka hurjasti tykkäänkään myös tuosta sininen taivas ja lumi -combosta! (Ja sinisenharmaista varjoistakin tykkään!)4 kommenttia:

Pelaguu kirjoitti...

Mä muistan kun ennen vanhaa, silloinkin vielä kun olin pieni, tämä systeemi toimi täälläpäin ainakin. Meillä oli sellainen puusta tehty saikara laatikossa kiinni, jossa oli päässä lippu ja se nostettiin aina ylös merkiksi jos laatikossa oli lähtevää postia. Mukavaa, että tämä systeemi toimii vielä. Postilaatikotkin saattoivat olla sellaisia avomalleja (varmaan on nykyäänkin), että postipoika nakkasi sinne postin.

Minna-Liisa S kirjoitti...

Kuvissakin niin kauniita sävyjä :) Kiva käydä lukemassa blogiasi. Mukavia talvipäiviä!

Ruuti kirjoitti...

Ihania kuvia :) Blogissani on sinulle tunnustus ;)

Vianna kirjoitti...

Pelaguu: Toimi se! Posti oli jo seuraavana päivänä perillä!

Minna: Kiitos!! Kiitos samoin!

Ruuti: Kiitos tunnustuksesta! Jostain syystä en pääse sun blogiin..