Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 7. tammikuuta 2013

Lainattuja paljastuksia

 


Lainasin Tillariinalta tällasen hauskan kahdeksan paljastuksen haasteen, kun en nyt tähän kohtaan muutakaan keksi. Ja aionpa matkia noissa paljastuksissanikin Tillariinaa parhaani mukaan (ei kai haittaa? :o) Jos vaikka sattuis olemaan jollekin jotain ihan uusia juttuja miusta..

1. Olen 172 cm pitkä ja painan.. ööö.. sopivasti. En käy juuri koskaan vaa'alla.
2. Horoskooppimerkiltäni olen skorpioni.
3. Lapsuuden lempiharrastuksia oli ratsastus ja uinti. Mulla oli muutaman vuoden ajan oma heppa, ja meillä oli kotona uima-allas.
4. Olen epäkätevä emäntä, mutta opettelen kyllä koko ajan. Ehkäpä vielä joku päivä olen oikea super-martta, kuten anoppini.
5. En kertakaikkisesti osaa nukkua päiväunia. Jos joskus niin käy, oon ihan höperö koko loppupäivän.
6. En koskaan juo kahvia enkä usein teetäkään, enkä juurikaan juo vettä, ja muutenkin juon aika vähän mitään. Maitoa ruualla ja laimeeta marja- tai omenamehua muulloin. Eikä koskaan mitään tekomakeutettua.
7. Laukkaan erilaisilla kansalaisopiston kursseilla koko ajan. Tänä keväänä ohjelmassa mm. itämaista tanssia, punontaa, joogaa, kalligrafiaa, grafiikkaa, origamia, villiyrttejä ja vieläköhän oli jotain muutakin..
8. Mulla ei ole minkäänlaista sisäistä herätyskelloa, ja muunkinlaiset herätyskellot toimii meikäläiseen vähän huonosti. Mutta silti on aina aamuisin ehditty ajoissa liikenteeseen.

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

:) Minusta oli tavattoman hankala keksiä noita paljastuksia! Ettei nyt ihan pölijänä pidettäisi kuitenkaan!

Vianna kirjoitti...

No niin on vaikee keksiä, ja sikspä otinkin samat aiheet ku sullakin :o)