Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Random-tyyppejä


"Send a postcard and a receive a postcard back from a random person somewhere in the world!"

Homman nimi on siis postcrossing, ja se on maailman ehkä toiseksi paras harrastus. Nuorempana olin jonkin sortin postikorttihullu, ja pienen tauon jälkeen huomaan olevani sitä taas.. Nyt mulla on oikein lupa ostella ihania kortteja, kun niitä voi lähetellä ihmisille ympäri maailman. Ja tokihan homma toimii myös toisinpäin, kortteja tupsahtelee postilaatikkoon harva se päivä. Ihania kortteja, ihania postimerkkejä, ihania ihmisiä! Ja jos on oikein hyvä tuuri, joku päivä postilaatikosta saattaa löytyä vaikka mitä helmiä (näitä vielä odotellessa):

Sattuuko jollakulla muulla olemaan sama harrastus? No ehkäpä, sillä postcrossingissa on tällä hetkellä 217864 rekisteröitynyttä käyttäjää 203:sta eri maasta.. Suosittelen kokeilemaan!

5 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

Siis ihan mahtava vinkki! Kiitos! Heti kävin liittymässä ja eka kortti pitäisi nyt lähettää Venäjälle :)

Heli kirjoitti...

Itse en ole tuossa mukana, mutta kuulin yhdeltä tuttavalta jokunen vuosi sitten. Hän on eläkkeellä oleva enkun ope joka osaa loistavasti myös vaikka mitä muita kieliä (ainakin vissiin italia ja espanja menee ihan kuin vettä vaan) ja hän on harrastanut tuota jo jonkun aikaa. Käsitin että tosi kiva ja koukuttava harrastus... =D Ja kielitaitokin hyvin siinä pysyy hallussa.

Kikka kirjoitti...

Juu sama harrastus on, oon ihan koukussa!!!

294 lähetetty, 290 vastaanotettu. Tänään meinasin seuraavat osoitteet käydä hakemassa.

Me suomalaiset taidetaan muuten olla ihan siellä kärkisijoilla osallistujien listalla.

Nimetön kirjoitti...

Olen ollut mukana noin 3 vuotta ja se on tosi kiva harrastus. 12 vuotias lapsenlapsi saa meillä käydessään hakea mulle uusia Postcrossing-osoitteita ja mä sitten lähettelen kortit. Juuri tänään tuli kortti USA:sta ja eilen Hollannista. Tintti

Neili kirjoitti...

Olen mukana. Tämä on mukava harrastus, sillä muuten nykyään saisi niin vähän kirjeitä ja kortteja.