Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Poks
Meidän tietokone sanoi poks. Täytyypä mainostaa että esim. laskujen maksaminen on erittäin mielenkiintoista pelikonsolilla (Wii), kun joka ikisen kirjaimen ja numeron yrittää kirjoittaa sillä näppärällä 'kaukosäätimellä'. Blogejakaan ei ole pahemmin tullut selailtua, kirjoittamisesta puhumattakaan. Mutta onneksi keksin ajella viikonlopuksi tänne kaupunkiin Neitin luo. Nytpä pystyy maksamaan laskut, lukemaan sähköpostit ja kirjoittelemaan jopa blogia :o)

Eilisiltana Pipsun kanssa koirapuistossa tavattiin toinen keeshond. Oli hauska katsella kahta pörröpöksyä kirmailemassa. Tänään ollaan pyörähdetty huonekalukaupoissa, Neiti kävi ostamassa olohuoneeseensa maton ja löysi vihdoin itselleen mieluisen sohvan, joka meni tilaukseen ja saapuu muutaman viikon kuluttua. Illalla on vielä tiedossa hyvää ruokaa, vähän herkuttelua, saunomista ja ehkä joku hyvä elokuva.

Arvonnan tuloksen ilmoitan viimeistään maanantaina, mikäli löydän jostain toimivan tietokoneen. Ja uusia biisejä saa edelleenkin lähetellä, paljon hyviä ehdotuksia on jo tullutkin, kiitos niistä!

Ei kommentteja: