Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

tiistai 18. tammikuuta 2011

Lisää


Löylyä lissää.. Ei vaan lunta tulla tupruttelee taas lisää. Eilen vaikutti jo aika epätoivoiselta pihan läpi kahlaaminen kanalaan. Autolla ajamisesta puhumattakaan.. Nyt on taas reitit aukaistu, ja kohta pääsee uudelleen lapiohommiin.

Lisää on myös tupsahdellut suunnitelmia pääkoppaan. Ensi kesälle on haaveissa ainakin maakellarin ja autokatoksen rakentaminen, navetan muuttaminen puusepänverstaaksi, lapsille pelikenttä, tien viereen tuulensuoja-aita, kasvimaalle vähän laajennusta ja kaikenlaisia muitakin pikkujuttusia.. Tähän aikaan onkin hyvä haaveilla ja suunnitella, hankala lähteä tuonne metriseen hankeen mitään toteuttelemaan. Sitten kun pihalle pääsee oikeesti hommiin niin lista saattaapi hieman kutistua.


Lisää kevättälupailevia auringonpilkahduksia kaipailen. Ja tietysti noita edellisessä postauksessa etsintäkuulutettuja rakkauslauluja.. Sovitaan että jokainen keksii ainakin yhden ja kertoo mullekin, vaikka sähköpostilla jos ei halua "julkisesti" esiintyä.

Iloa viikkoosi!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vaikuttava lista:).mulla ne kulkee nimellä kesän must-työt,ja tosiaankin se toteutuneiden juttujen lista on aina aika paljon lyhyempi:).Mutta pää täynnä unelmia eteenpäin niinku mummo lumessa,mukavaa viikonloppua.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olisi blogissani jotain Sinulle, käyppäs kattomassa;)