Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Tähän on tultu


Jaahas, nyt kun olen pari postausta tehnyt puhelimella ja yritin palata tekemään niitä konella, niin eipäs onnistu enää kuvien lisääminen koneelta.. Ja jos en voi laittaa kuvia blogiin niin eipä niitä tule oikein enää kameralla otettuakaan.. Tai ehkä löytyy joku toinen kanava johon on kiva lisäillä kunnon kuvia. Ja ehkä pitäisi kamerakin päivittää vähän parempaan jos mielii saada oikeesti hyviä esim. promokuvia someen.. Huoh. (Eli pahoittelut jo etukäteen jos blogin kuvat on jatkossa tätä luokkaa)

Yhtäkkiä on heinäkuun loppupuoli, en taaskaan ymmärrä miten näin pääsi käymään. Just päivitin mun joogatapahtumakalenterin, eipä siellä kovin montaa juttua enää ole tälle vuodelle. Syyskuun Montenegron reissun jälkeen on taas vaan pelkkiä kansalaisopistojen tunteja - en toki valita, sitten ainakin on varma palkka ja tekemistä lähes joka päivälle.

Oli ihanat Natural High -festarit toissaviikolla, oltiin jälleen ystävän kanssa paikalla koko neljän päivän ajan. Kunnon leirielämää telttailuineen ja kylmine suihkuineen.. Ruuat sentään ostettiin valmiina. Sain myös houkuteltua pariksi päiväksi paikalle yhden kaverin Lontoosta, olipa kiva nähdä viiden vuoden tauon jälkeen.

Nyt möllöttelen kotona, lapsi + kissa tulivat Tampereelta vuorostaan kesäkylään. Hieman haasteita aiheuttaa se kun yhtäkkiä kissapojat eivät tulekaan keskenään toimeen, vaikka joululomalla olivat ihan hyvissä väleissä ja kaikki vapaina samoissa tiloissa. Nyt onneksi voi laittaa välillä osan kissoista pihalle.

Tänään vietän vapaapäivää, vaan pitäisi hieman töitä silti malttaa tehdä: huominen kesäjooga, ensi viikon ma-ke ratsastusleirin joogat (4 kpl), ja ensi viikonkin kesäjoogatunnin ohjelmat pitäisi suunnitella. Aiotaan myös käydä uimassa.

Ei kommentteja: