Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 23. syyskuuta 2019

Pieniä selviytymisiä

Selvisin hengissä kaikkien viikkoryhmien tapaamisesta ja ekasta opetuskerrasta. Tänään kynnys on pykälää pienempi. Pieni flunssanpoikanen on yrittänyt päästä niskan päälle jo viikon verran, mutta olen onnistunut pitämään sen tosi pienenä ja taka-alalla. Sen verran sitä olen varonut, etten ole ulkoillut juurikaan yhtään, mikä on toisaalta tosi harmi. Joogaopekoulutusviikonlopustakin selvisin, meillä oli kahteen kertaan loppukoetreeni, ja tokalla kerralla se meni melkein niin hyvin kuin voi. Olen tosi ylpeä itsestäni jo pelkästään sen takia että en ole tän flunssan takia ihan huipputerässä, ja silti jaksoin vetää puolentoista tunnin keskeytyksettömän treenin läpi tosi keskittyneesti ja tehdä kaikki työskentelyt jotka muistin joka asanaan. Hyvillä mielin loppukokeeseen, ja eiköhän se opetusnäyttökin jotenkin suju kun nyt saa muutaman viikon iltaisin töissä treenata siihen. Sitten kun vielä selviäisin ajallaan noista kirjallisista tehtävistäkin..

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa ja varmasti hyvin menee loppukoekin! Nyt saat ohjaamiseen varmuutta, niin ei sitten niin jännitäkään varmasti. Tsempit sinne!!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Treenit jatkuu kunhan tässä ensin kroppa kuntoutuu entiselleen, ja tosiaan opettamisessa auttaa vain se ohjaamisen kautta tuleva rutiini.