Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Ensimmäinen salaisuus

Elämän mysteeri on todellinen


Tuntemasi elämä on ohut tapahtumien pintakerros, joka peittää syvemmän todellisuuden. Syvemmässä todellisuudessa olet osa jokaista tapahtumaa, joka tapahtuu nyt, on koskaan tapahtunut tai tulee koskaan tapahtumaan. Syvemmässä todellisuudessa tiedät tarkkaan, kuka olet ja mikä on tarkoituksesi. Sinulla ei ole kenenkään kanssa koko maailmassa ristiriitoja tai sekaannuksia. Päämääräsi on auttaa luomakuntaa laajenemaan ja kasvamaan. Kun katsot itseäsi, näet vain rakkautta.

Elämän mysteeri ei kuitenkaan ole mikään näistä asioista. Mysteeri on, kuinka tuoda ne esille.


Eikö ihmetys olekin joskus pysäyttänyt sinut hetkeksi? Tuollaisia hetkiä voi synnyttää kaunis musiikki tai värisyttävän lumoava luonnonnäkymä. Tai olet nähnyt silmäkulmastasi jotain tuttua - aamuisen auringonpaisteen, tuulessa huojuvan puun, rakastamasi ihmisen kasvot hänen nukkuessaan - ja tiennyt sillä hetkellä, että elämä on enemmän kuin miltä se näyttää.


Mysteeri, joka ei tahdo tulla paljastetuksi, vetäytyy sitä kauemmaksi mitä lähemmäs sitä pääset. Elämän mysteeri ei käyttäydy siten. Sen salaisuudet paljastuvat heti, jos tiedät mistä etsiä. Missä se on?

Kehon viisaudesta on hyvä lähteä etenemään kohti elämän piileviä ulottuvuuksia. Vaikka kehon viisaus on täysin näkymätöntä, se on kiistattoman todellista. Kehoni kykenee parempaan yhteistyöhön maailmankaikkeuden kanssa kuin minä itse.


Deepak Chopra: Salaisuuksien kirja

Ei kommentteja: