Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 4. helmikuuta 2019

Send help


"Jokaisessa objektissa on tämänhetkisen tilanteen lisäksi sen mennyt historia, ja tuleva potentiaali." "Energia ei katoa, se vain muuttaa muotoaan." "Joudumme luopumaan kaikesta. Saamme mukaamme vain sen henkisen pääoman jota kartutamme joogaa harjoittamalla. Tämä on muutos johon kannattaa paneutua." "Tieto, tunne ja tahto ovat tietoisia mielen toimintoja, jotka ovat muutoksen tilassa." "Kannattaa huomioida myös näkymättömät muutokset." "Mielen sakti mahdollistaa tietoiset valinnat, joilla voimme käyttää aistejamme rakentavasti, harjoittaa pranan hallintaa, edesauttaa mielen muuttumista suotuisaan suuntaan, valita sattvaa ja toimia dharman mukaisesti. Näin rakennamme joogisen mielen, joka voi jonain päivänä saavuttaa kohteettoman samadhin."

Tämänkertaisten joogafilosofian tehtävien palautuspäivä sattuu keskelle reissua, joten ylenmääräisen lomastressin välttämiseksi yritän näin etukäteen selvittää esim. mitkä ovat kolme joogan kannalta tärkeää mielen muutosta, tai selittää kolme mitä tahansa kohdetta koskevaa muutosta..

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Jooga lienee vaatii jonkin verran ns. henkisyyttä! Sitä minulla on miinusmerkkisesti, joten menee yli hilseen totisesti! Hyvää joogafilosofointipäivää!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Sehän riippuu ihan miten sitä harjoittaa..