Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 23. helmikuuta 2019

Länsi-Skotlannissa kylässäEtelä-Englannin miniturneen jälkeen taas yön yli Lontoossa, ja sitten junalla kohti Skotlantia. Kuuden ja puolen tunnin junailun jälkeen ystävä oli asemalla vastassa, ja sain asua heillä kokonaisen viikon. Rankan matkustelun jälkeen oli superihanaa vain olla "kotona" tekemättä mitään sen kummallisempaa. Päivittäisiä kävelyretkiä rannalle, keskusteluja, ruuanlaittoa, sekä pari pikku automatkaa lähistölle näkemään maisemia ja kokemaan afternoon tea. Yhtenä päivänä hurautin junalla Glasgowhun ja sieltä päiväretkelle highlandille katsastelemaan järviä, vuoria, linnoja jne. Loch Ness oli tällä kertaa vähän liian kaukana.. Yleisesti skotit väittää paikallisen sään olevan huono, ja olihan se aika vaihteleva edellisviikon auringonpaisteeseen verrattuna. Lähes joka päivä saatiin sadekuuroja, oli pilvistä ja tuulista, mutta välillä ihan aurinkoistakin ja koko ajan ihmeen lämmintä. Kakstoista astetta plussaa helmikuussa ei musta ole kovin paha.

2 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Oletpa reissannut ja ihaniin kohteisiin! Kuvasi nostattivat melkoisen matkakuumeen, oi että. Vaikka sitä nauttiikin näihin aikoihin suuresti kotomaan kevättuulosista, olisi huikaisevaa päästä lennähtämään kokonaan toisiinkin maisemiin.

Vianna kirjoitti...

Kyllä vaihtelu tekee välillä hyvää! Nyt on taas ihanaa olla täällä Suomen keväässä, päivä on jo pidentynyt vaikka kuinka ja kevätlinun laulelee ♥