Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 1. tammikuuta 2019

Heippa 2018

Kiitos käynnistä! Tarjosit niin paljon hyvää, mutta myös monia mahdollisuuksia kasvuun. Eilen ennen vuoden päättymistä yritin miettiä kaikkea koettua, ja päällimmäisenä fiiliksenä oli paikallaan junnaaminen, sellanen ajatus ettei oikein mikä edennyt mihinkään koko vuonna. Sehän ei tietysti ole totta, ehkä ne ihan vuoden viimeisimmät ajat on olleet sellasta pysähtyneisyyden tunnetta.

Vuoden parhaisiin päiviin lukeutuu ehdottomasti naisten retriitti Kolilla. Tai sehän oli monta päivää, mutta mielessä tapahtumat siellä kietoutuu yhteen ja muodostaa yhden piitkän, vuoden parhaan päivän. Rummuttelu kallioilla, vaellus vesiputoukselle, uiminen vielä kylmässä Pielisessä, hyvä ruoka, vapauden tanssi kesäillassa siskojen kanssa, saunominen, kaikki tämä ja vielä paljon muuta. Ja ihmeesti kaikki muutkin vuoden parhaat hetket sisältää joko uimista, aurinkoa, tanssia, kohtaamisia heimolaisten kanssa tai vaeltamista.

Vuoden iloisimmat yllätykset tarjoili jooga, sekä joogaopettajakoulutus että ilmajooga. Yllätin ihan totaalisesti itsenikin lähtemällä joogaopekoulutukseen mukaan, enkä ole katunut hetkeäkään. (Hieman huonoa omaatuntoa olen tosin potenut siitä ettei päivittäinen harjoitus ole ollut ihan päivittäistä, mutta koska uskon että väkisin vääntäminen ei ole oikea tie, niin en jaksa stressata siitä sen enempää.) Ensinnäkin kaikki se, mitä mun keho (ja mieli!) pystyy tekemään ja se vieläpä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja bonuksena päälle kaikki uudet ihmiset! Niiiin kiitollinen!!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia! Oikein unelmaisen ihanaa uutta vuotta sinulle, tuokoon vuosi sulle kaikkea hyvää ja kaunista! ♥

Vianna kirjoitti...

♥♥♥