Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Yltäkylläisyyttä
Erään projektin seurauksena tupaan on muuttanut uusia vanhoja huonekaluja "kesämökiltä". Koti näyttää ihan uudelta, jotenkin tosi täydeltä yhtäkkiä. Mutta sen huomaan, että vuosien raivaustyön tulokset on vihdoin nähtävillä, on niin paljon kevyempi olla kun ihan joka paikka ei pursuile tavaraa. No siis, vanha punainen pöytä löysi uuden kodin porrashuoneen ikkunan alta, harrastuspöytänä.

Viime aikoina on ollut niin paljon syytä kiitollisuuteen. Vaikka olosuhteet viljelylle onkin olleet haastavat eikä paljon mitään ole myyntiin asti kasvanut, niin monenmoista lähiluomua on omaan käyttöön kuitenkin riittänyt. Tällä hetkellä iloitsen niin kovin omista luumuista ja päärynöistä! Luomutarkastajakin sanoi ettei kovin usein pääse maistamaan kotimaista luomupäärynää. Ja ai että ne onkin hyviä! Makeita ja mehukkaita.

Kitkemisurakan keskellä ilahduttaa ihanankirjavat vaahteranlehdet, joita poimin talteen kuin aarteita. Voipi olla että askartelut jää vähiin ja lehdet kuivuu käppyröiksi, mutta jo lehtien säilöminen muistoihin muutaman kuvan avulla lämmittää sekin mieltä hurjasti. Ja ties mitä taikaa on vielä tuloillaan! Syyspäivät kanojen kanssa, vaikkapa.

Ei kommentteja: