Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 9. elokuuta 2018

Ihan nurkan takana


Monikin asia lymyilee tällä hetkellä ihan nurkan takana:

Arki, vaikka ysiluokkalaisilla koulu alkaakin kesälomalla tehdystä tettiviikosta johtuen vasta ens viikon perjantaina. Kuitenkin se on ihan yks pikku silmänräpäys kun on taas viikko mennyt. Oikeesti meidän ysiluokkalainen aloittaa viimeisen peruskouluvuoden vasta seuraavan viikon maanantaina, koska Blockfest. Sitä varten pitääkin muistaa kysyä vapaata koulusta eka päivä. Naperokin aloittaa eskarin samaisena maanantaina, iiiks kuinka iso se jo on!

Kissat lymyilee puskissa kun kanatuiset on ulkoilemassa. Yks kisu pelkää niitä eli kunnioittaa sopivalla tavalla, kaks muuta on vähän ihmeissään kun paistit juoksentelee pihalla vapaana. Vaan kyllä kanat pitää puolensa, luulen että tosipaikan tullen kissat jäis kakkosiks. Luultavasti yks leikkihyökkäys kanoja kohti per kissa on ihan riittävästi kertomaan niille kummalla on terävämpi nokka, kanalla vai kissalla.

Ja sitten se joka lymyää ihan tuossa heti nurkan takana: joogafilosofian kolmososan palautuspäivä.. Sunnuntaina pitäis tehtävät palauttaa, ja hups, oon ihan vasta alottanut niitä tekemään.. On ollut vähän kaikenlaista muuta, kuten mansikkaa, uimista ja reissuja. Mutta täytyy kyllä antaa palautetta opettajallekin siitä, että aina ennen tehtävät on kolahtaneet sähköpostilaatikkoon heti lähiopetusviikonloppua seuraavalla viikolla, nyt ne tuli vasta kuukauden päästä. Kesäkuussa mulla oiskin vielä ollut aikaa niitä askarrella, mutta heittää nyt iso nivaska raskasta filosofiaa keskelle mansikkakiireitä, se meinas olla jo vähän liikaa. Jospa ne kuitenkin saisin tahmottua jotenkuten läpi tän loppuviikon aikana. Eipä oo vapaa-ajanvietto-ongelmia..

2 kommenttia:

World of Animals, Inc kirjoitti...

This is such a beautiful environment, I love the sky and the sunset going beyond the trees. Very stunning. Thanks for the share, have a fantastic weekend. Keep up the posts.
World of Animals

Vianna kirjoitti...

Thanks!