Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 14. toukokuuta 2018

DIY joogaviikko

Kun oma joogaope on pitämässä kurssia Aurinkorannikolla ja samalla viikolla iso joukko mun viimesyksyisellä Portugalin joogalomalla saatuja uusia joogaystäviä retriitillä Kreikassa (jossa munkin piti by the way olla mukana mutta pähkäilin liian kauan huonon ajankohdan kanssa ja kun päätin lähteä mukaan kaikki paikat olikin jo menneet), niin mitä tekee hän? Järkkää itelleen ihan oman joogaviikon kotona, ja samalla voi pikkuhiljaa käynnistellä kevään peltotöitä. Ja olikin varmaan kaikkein paras vaihtoehto, en mistään hinnasta olis halunnut olla missään muualla viime viikolla, kaikki se heräävä vihreä, tuoksut, äänet, värit, lämpö ymym!

Joogaviikkoon oletettavasti kuuluu jonkunlainen annos joogaa päivittäin. Kävin jopa kerran ohjatussa joogassa. Muuten viikkoon sisältyi yhdestä kahteen asanaharjoitusta per päivä (osa niistä liinalla), meditaatiota, itsensä kuuntelua, hyvää ruokaa, puhdasta lähdevettä, hiljaisuutta, tärinää, ja harkitsin jopa somepaastoa mutta se ei toteutunut. Ja olisin oikeesti halunnut viettää yhden kokonaisen päivän puhumatta, mutta olis aika mahdotonta kotioloissa, ja kun vielä viikonlopuksi tuli ipana kylään, niin jäi osa jutuista ens kertaan. Ainoot asiat mitä jäin oikeesti joogalomalta kaipaamaan oli uiminen (oisin toki voinut omassa lammessa käydä mutten kuitenkaan), istuminen kolmesti päivässä valmiiseen pöytään, ja se seura, sitä kaipasin ehkä eniten (ei sillä että omassa seurassa jotain vikaa olis, mut ku olis ollu mahdollisuus viettää aikaa kaltaistensa seurassa).

Tulevan lokakuun Portugalin reissu jää todennäköisesti väliin, mut ehkä sitte Kreikkaan joko syksyllä tai ens keväänä, riippu miten ajankohdat täsmää omiin suunnitelmiin.

Ei kommentteja: