Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 17. huhtikuuta 2018

KissanpäiväEtsi kuvasta kaksi kissaa ^
Eilen meillä oli kissapoikien kanssa oikea kissanpäivä! Mentiin myöhäisiltapäivällä ulos, ja vaikka kisut aluksi halusikin jäädä etuterassille, niin sain ne houkuteltua talon aurinkoiselle puolelle. Ja ai että niillä oli hauskaa ensin riehua ja kiipeillä puussa, ja sitten paistatella päivää talon seinustalla. Varmaan pari tuntia nautiskeltiin lämmöstä, nähtiin nokkosperhonen, kärpäset surisi ja hämähäkit vipelsi maassa. Pääsinpä jo vähän aloittelemaan pihahommiakin, mikä onkin melko ennenkuulumatonta näillä korkeuksilla. Heitin ylimääräiset vaatteet ja kengät ja sukatkin pois, olipa ihana tuntea lämmin maa paljaiden jalkojen alla pitkästä aikaa. Nyt me tilattais paljosti lisää tämmösiä kissanpäiviä, kiitos!!

4 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Siinä onkin mukava nauttia keväästä kissojen kanssa. Varmasti kiva seurata, miten kissatkin meidän ihmisten lailla nauttivat keväästä. Hyvää viikon jatkoa sinulle!

Tillariina kirjoitti...

Aah! Kissat ovat niin kuvauksellisia!

Heli kirjoitti...

Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Kunpa saataisiin nyt kunnollinen kesä!

Vianna kirjoitti...

Takana nyt yks plus kaks eli yhteensä kolme kissanpäivää, edessä viikonloppu kaupungissa. Laitetaan tilaukseen ens viikoksi lisää aurinkoa ja lämpöä, jookosta kookosta!?