Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 20. helmikuuta 2018

Raivaustarve
Olen ollut nyt tän alkuviikon kotona kahdestaan poikasen kanssa, ja eilisaamuna sain ihan mahti-idean miten järkkäisin tätä huushollia vähän paremmaksi. Siitä seurasi äkillinen raivaustarve ensinnäkin tuossa meidän porrashuoneessa, jota myös ryönäpesäksi voisi kutsua.. (Tuo alakuva on aikalailla pian muuton jälkeen otettu, ihan noin paha tilanne ei onneksi nykyään ole, muttei kyllä kovin paljon parempikaan..) Eilen käytin aika monta tuntia tavaroiden lajitteluun ja kuskaamiseen pitkin taloa, ja pientä edistystä on jo havaittavissa. Vielä ei kuitenkaan ole niin hyvä tilanne että kuvan viitsisi ottaa, jos lie sitten koskaan.. Huono puoli on se, että tuon huoneen lattiaa ei ole vielä maalattu, ja tuskinpa sitä nytkään tehdään, eli en tiiä miten sen sais sievältä näyttämään, pitää varmaan laittaa mattoja lattian täydeltä tai jotain. Paitsi ettei voi koska kissat.. Nyt taidan hipsiä takas ryönävuoren kimppuun, silleen sitä valmista tulee. Aurinkoista pakkaspäivää!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi miten kivan näköistä teillä on! Niin kaunis, avara ja valoisa tuo porrashuone (vaikka siinä noita tavaroita onkin). Ihanat hirsiseinät!! ♥ Vaikka ite oon vähän sellanen, että en niin varsin puun väristä rakasta, niin jotenkin mulle ei tuosta porraskuvasta tule yhtään sellasta oloa, että pitäis maalata nuo puun värit piiloon!

Intoa ja iloa raivailuun, ja kauniita pakkaspäiviä sinne! ♥

Vianna kirjoitti...

Kiitos! On sen verran edistystä että ehkä ens viikolla vois jo kuvan ottaa..

Joo ite katoin ihan samaa, että yllättävän valoisalta näyttää, tosin tämä onkin talon aurinkoinen takapuoli, ikkunat etelän ja lännen väliin, eli tasan vastakkaisella suunnalla kuin keittiö. Vähän on maalisuti tuon kuvan ottamisen jälkeen heilunut tuollakin, mutta periaatehan on että hirsiseiniä ei maalata.