Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 1. joulukuuta 2017

Marraskuun tulkinta


SALLINKO ITSENI PARANTUA? NYT?

Ensin ajattelin että opaskortissa tarkoitetaan hoivaa ja haleja, luontoyhteyttä, mutta loppuun olen kirjoittanut: "egosta paraneminen, kohti valoa", ja toden totta, sellainen tapahtui marraskuisessa energiahoidossa. Ei ollut enää mitään käsiteltävää, ei jumeja tai tukoksia energiassa, pelkkää tyyneyttä ja hiljaisuutta vain. (Loma oli tehnyt tehtävänsä!)

------------

Herruus (sauvat 2)
-aktiivisuus, toiminta, rehellinen taistelu, asiat sujuvat mallikkaasti, itsensä hallitseminen-
 
Kortti symboloi uusien asioiden oppimista ja kykyä toimia aktiivisesti mutta hallitusti. Kortti kertoo luottamuksesta ja ulkoisesta kuin sisäisestäkin tasapainosta. Se kuvaa energiaa, joka etsii jatkuvasti uusia muotoja ja tapoja ilmentää itseään ja kehittyä.
 
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, joka tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei horju. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmaasi asioihin ja laajentaa sitä. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi, on varmaa että hallitset tilanteen. Luota omaan energiaasi.
 
Olen sisäisesti tasapainossa ja osaan kanavoida energiani rakentavaan toimintaan.
 
------------

Unessa olin taas tallilla, oli syntynyt paljon andalucialaishevosia. Joku tyttö harjasi hevosta, olin lähdössä ku se kysyi onko mulla nälkä. Sillä oli nakkikioski ja joku ite kehitelty pikaruoka. Mun piti muka lukea lehteä sillä välin ku se teki ruokaa. Joku toinen tyttö + nainen oli siinä kans oottelemassa ruokaa. Mukalehdessä näkyi jotain kirjoitusta, ruokalistaa ym. Oli hyvä eväs se minkä teki.

No eipäs unessa mitään (muuta kuin) ihmeellistä ollut, huomaan kuitenkin että monessa unessa on näkynyt hevosia.. Sitä kyllä pitää tutkia tarkemmin.. Mutta unen jälkeen olen kirjoittanut kommentin (en muista miksi, tai mistä se on tullut): "Selvänäkö oli helppoa, ehkä se onkin että sitä luulee asioiden olevan vaikeampia ja monimutkaisempia kuin ne onkaan." Tämä on kyllä aika hurjaa, sillä ihan saman asian oivalsin hieman avustettuna myös tuossa reissun aikana! Siitä pitää ehkä myöhemmin kertoa lisää.

------------

(Ja loppuun vielä ihan oma suositus, ei ole maksettu mainos eikä yhteistyö. Kaijan ensi vuoden opaskortit saatavilla osoitteesta kaijajuurikkala.net, vahva suositus myös Kaijan uusimmalle Kuka olen -kirjalle. Ja jos sinä haluat kattella unia ensi vuodelle, niin sehän tapahtuu kahtenatoista peräkkäisenä yönä alkaen jouluaatosta, muistat vain joka ilta nukkumaan mennessä pyytää että muistat unet vielä aamullakin ja kirjoitat ne heti herättyäsi muistiin.)

Ei kommentteja: